Σε καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό, ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος υποστήριξε πως την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να νικήσει την Κυπελλούχο Ισπανίας στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε μεταξύ άλλων: “Είμαστε απογοητευμένοι από αυτή την εμφάνιση. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να... αλλάξουμε το μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ακόμα να φέρει καλο πράμα ο πρόεδρος,τέλος
Ποιος ηρθε...............????????.....................
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ....