Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα της UEFA ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, ρωτήθηκε για την επάνοδο της ομάδας στην ελίτ, την στήριξη του κόσμου, τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κορυφή, τον Μανόλο Χιμένεθ και τον ρόλο του αρχηγού που έχει αναλάβει στους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Μάνταλου:
-Σχετικά με την παρουσία του στην ΑΕΚ, είπε: «Βρέθηκα στην ομάδα όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ιστορία της και βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία, αλλά από την ημέρα που αποτέλεσα μέλος της μόνο ωραία πράγματα έχουν συμβεί. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος η ΑΕΚ τα πήγε σχετικά καλά. Αλλά όπως όλοι έχουμε πει αυτή τη σεζόν έφτασε η στιγμή για να επιστρέψουμε στην κορυφή. Χωρίς αμφιβολία το να βρεθώ στην κορυφή με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή είχα στο μυαλό μου. Θα είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενος αλλά δεν μπορώ τώρα να περιγράψω με λέξεις το πώς θα αισθανθώ. Θα είναι για μένα πιο εύκολο να το περιγράψω, όταν θα συμβεί».
-Σχετικά με την επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόνισε:
«Ο πρώτος στόχος ήταν να επαναφέρουμε την ομάδα ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στον όμιλό μας στο Europa, η ισοπαλία με τη Μίλαν μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε τώρα ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο θα παλέψουμε ακόμα και για τη νίκη. Γιατί όχι; Εκτιμώ πάντως ότι το σημαντικό ματς για την πρόκρισή μας θα είναι αυτό κόντρα στη Ριέκα στο ΟΑΚΑ».
-Σχετικά με το τι… είδους αρχηγός είναι, απάντησε:
«Είμαι ήρεμος τύπος και μέσα στην ομάδα και στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να είμαι δίκαιος και θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως ‘’ήρεμο αρχηγό’’. Ηταν τιμή και ευθύνη για εμένα που ο πρόεδρος με εμπιστεύθηκε για αυτό το ρόλο. Από τη μια υπάρχουν οι ευθύνες και από την άλλη η χαρά και η ικανοποίηση».
-Για τον Μανόλο Χιμένεθ, είπε:
«Θα τον περιέγραφα ως άνθρωπο που ζητάει πάντα το παραπάνω! Τίποτα δεν είναι αρκετό για εκείνον. Αν αντιμετωπίζουμε τη Μίλαν, αυτός ζητάει να τους νικήσουμε. Είναι ένας προπονητής που μελετάει πολύ τον αντίπαλο, δίνει οδηγίες και προσπαθεί να κάνει εύκολη τη ζωή μας όταν αρχίζει το ματς. Πιστεύω ότι είναι ένας έμπειρος, ολοκληρωμένος προπονητής».
-Για τον κόσμο της ΑΕΚ, δήλωσε:
«Ακόμα και στην προσωπική μου ζωή καταλαβαίνω καθημερινά πόσο κοντά βρίσκονται στην ομάδα. Εμειναν κοντά ακόμα και στις χαμηλότερες κατηγορίες και αυτό μας υποχρεώνει να παλεύουμε για να τους ανταμείψουμε με νίκες και τίτλους τα επόμενα χρόνια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν υποτιμαω το κύπελλο αλλά αυτό που μας λείπει είναι το πρωτάθλημα Δώστε τα ολα
Ειλικρινά απορώ με μερικούς εδώ μέσα.αντι να πουν μια καλή κουβέντα όχι να αποθεωσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν κάνουν τίποτε άλλο από να τους υποβαθμίζουν. Έλεος πια
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΑΛΛΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΑΡ****Α ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ!!! ΜΙΑ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!
Παίκτης βαρόμετρο για την ΑΕΚ, αυτό και μόνο τα λέει όλα! Πολύ ποιοτικός και με πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ένα πράγμα δεν έχει μόνο, κατά τη γνώμη μου, τελειώματα! Όμως, αγαπητοί φίλοι, αν είχε και καλά τελειώματα, θα έπαιζε ήδη έξω...
Παρατηρείται συχνά το φαινόμενο ό Μάνταλος να γίνεται ο εύκολος στόχος από τους οπαδούς και να απαξιώνεται στις ήττες. Άλλοι λένε ότι δεν κάνει για αρχηγός και ηγέτης. Έχω διαφωνήσει για αρκετά με φίλους ΑΕΚτζήδες, αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο πάνω στο θέμα Μάνταλος.
Ο άνθρωπος είναι ό,τι ποιοτικότερο σαν πάστα ποδοσφαιριστή έχει έρθει στην ΑΕΚ εδώ και πολλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρόνια. Θα τον συνέκρινα μόνο με τον Κατσουράνη, ο ορισμός του σύγχρονου ποδοσφαιριστή. Υπάρχει κάτι που δεν κάνει ρε μάγκες ο Μάνταλος στο γήπεδο? Τρέχει, μαρκάρει, κόβει, ράβει, μοιράζει, πασάρει, σερβίρει, σκοράρει. Έχουμε την τύχη να έχουμε τον καλύτερο έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή την στιγμή, πριν καν φτάσει στο ηλικιακό του peak, κι υπάρχουν κάποιοι από εμάς που τον υποβιβάζουν.
Αγωνιστικά δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Όταν βρίσκει συμπαραστάτες (όπως τον Βάργκας στον τελικό το 2016 και τον Λάζαρο φέτος στο 3-2) μια χαρά την παίρνει την ομάδα πάνω του και με το παραπάνω. Τέλος το πόσο ηγέτης είναι φαίνεται κι από τις συνεντεύξεις του όταν μιλάει για την ΑΕΚ. Ξέρει πολύ καλά που είναι, αηδίες να αναφέρει την ΑΕΚ ως σκαλοπάτι για το εξωτερικό ούτε που έχει ξεστομίσει μια φορά. Είναι από τους καλύτερους παίχτες αλλά από τους μετρίως (ακόμα) αμοιβομένους, παρόλα αυτά δεν σταματάει να δείχνει πόσο ευγνώμων είναι που αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όσο η ΑΕΚ, την στιγμή που έχουν υπάρξει κάτι παιχτάκια της σειράς που μίλαγαν λες και έκαναν χάρη που έπαιζαν στην ΑΕΚ.
Ο Πέτρος αξίζει τον σεβασμό μας και τη αναγνώριση. Και εύχομαι να μείνει μέχρι τα 37 του, να σηκώσει πρωταθλήματα και το πρώτο Europa League ελληνικής ομάδας μέσα στο σπίτι μας, στην Αγιά Σοφιά. Προχώρα Πετράν, είμαστε πολλοί που σε πιστεύουμε.
Εισαι λιγο μπερδεμενοσ φίλε ή απλά δεν ξέρεις τί σημαίνει ΑΕΚ; Κες κε σε Μανταλος ρε φιλε; Αγωνιστικα παντα. Είναι 8 αρι χωρίς να μπορεί να κοβει και να ραβει πισω στο κεντρο; Ειναι δηλαδη 8αρι αλα Σαμπανατζοβιτς; Είναι δεκαρι χωρίς να έχει ευχέρεια στις καθετες πασες, χωρίς να βλέπει κ να εκτελει το απροβλεπτο; Ειναι δεκαρι αλα Τσιάρτας; Μήπως αλα Οκόνσκι; Μήπως είναι πασπαρτού μπαλαδόρος που δεν θέλει καλούπια; Μήπως είναι ο νέος Σκόκο; Έλα φίλε, φέρε πίσω στο μυαλό σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτούς τους παίχτες που σου είπα και σύνελθε. Που θα συγκρίνεις το μεγαλύτερο 8αρι του ελλ ποδοσφαίρου Κατσουράνη με καποιον Μάνταλο....... Οσο για τα υπολοιπα, καλο παιδί, προσγειωμένο κτλ δεν διαφωνω. Ετσι ειναι και μπράβο του. Για γαμπρος μια χαρα. Εγω ομως τον θελω ποδοσφαιριστη και πρωτο βιολι στην ομαδα μου. Εχει δειξει ότι έχει το ταλεντο. Δουλεια και θεληση χρειαζεται και γρηγορα αποτελεσματα. Η ΑΕΚ δεν πρεπει να αποτελει ιδρυμα για κανεναν
Από Σάμπα (που δεν ήταν 8-αρι, αλλά αυτό που λέγαμε για την εποχή καθαρό 5-άρι με εξαιρετικά κουβαλήματα της μπάλας -πλεη μέηκερ δεν ηταν, μια πολύ βελτιωμένη έκδοση Σιμόες ήταν-), Τσάρτα και Οκόνσκι που αναφέρεις μόνο ο Σάμπα θα έπαιζε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κατά τα άλλα απλά διαφωνούμε.. Ούτε εγώ θα σου αλλάξω την άποψη, ούτε εσύ την δική μου. Απλά αυτά τα "δεν ξέρεις τι σημαίνει ΑΕΚ" σε παρακαλώ μην τα επαναλάβεις, ούτε σε εμένα ούτε σε κανένα. Τέρμα στα ΑΕΚόμετρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Προσβάλουν τον συνομιλητή σου.
Ρώτησα αν εισαι μπερδεμένος αναφερόμενος στην κρίση σου προς τον Μανταλο που χαρακτηρισες ισαξιο του Κατσουρανη ετσι; Σου επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ποδοσφαιρικά η συγκριση σου ειναι αστοχη για πολλους λόγους. Και σε θέση και σε χαρακτηρα αρχηγου και σε σημαντικοτητα αποδοσης σε κρισιμα ματς. Δεν νομιζω να χρειαζεται να αναφερω παραδειγματα, νομιζω ολοι ξερουν καλα. Ρώτησα αν ξερεις τί σημαίνει ΑΕΚ εννοώντας αν έχεις ζήσει τις μεγάλες ομαδες της ΑΕΚ, απο το γήπεδο και οχι απο το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ youtube. Δεν μπορω να καταλαβω απ την απαντηση σου ωστόσο διαφωνω μαζι σου καθετα ως προς τα επιχειρηματα σου. Πρωτον ο Σαμπαναζοβιτς (που οντως τον λέγαμε πεντάρι στην εποχή) δεν ηταν παρα ενα κλασσικο 8αρι στη σημερινη εποχη αφου όντως ήταν αυτός που κουβαλουσε την μπαλα, που την εβγαζε μπροστα απ την αμυνα κοκ ενώ διπλα του κοφτης, σημερινο 6αρι δηλαδη αντιστοιχος του Σιμοες επαιζε ο Παυλος Παπαϊωάννου. Τέλος αν θεωρείς ότι στην Ελλαδα του σημερα παίζεται καλύτερο και ταχυτερο ποδοσφαιρο απ οτι παιζοταν στην Ισπανια το 97-2000 τοτε παω πασο. Αλιως πως να δικαιολογησω οτι το καλυτερο αρ ποδι της πριμερα τοτε (συμφωνα με τους ιδιους τους Ισπανούς), ο ΕΛ ΜΑΓΚΟ, δεν θα μπορούσε να παίζει σημερα ποδοσφαιρο.... Φαντάζομαι οτι και ο Μαραντόνα στο σημερα θα ηταν ενα παιχτακι της σειρας....
Την ΑΕΚ την παρακολουθώ από το 1987, 37 στα 38 είμαι. Κάτι σκαμπάζω από μεγάλη ΑΕΚ. Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι πάλι το πνεύμα. Δηλαδή ένα παλικαράκι που είναι σήμερα 20 χρονών και ΑΕΚτζής, δεν μπορεί να εκφέρει άποψη επειδή δεν έζησε την ΑΕΚ της δεκαετίας του 90?
Σου είπα και πριν. Εχεις την άποψή σου κιε γώ την δική μου. Δεν είναι ζήτημα αντιπαράθεσης. Η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ένστασή μου είναι το ΑΕΚόμετρο που εμμέσως πλην σαφώς έθεσες, του τύπου "έζησες την μεγάλη ΑΕΚ, έχε αποψη", "δεν έζησες την μεγάλη ΑΕΚ, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη.
Ο Κατσουράνης στα πρώτα του δυο χρόνια στην ΑΕΚ είχε δίπλα του παίχτες όπως ο Κασαπης, ο Γεωργάτος, ο Ζαγοράκης, ο Τσάρτας και ο Νικολαίδης (την δεύτερη χρονια ο Λύμπε). Στην διετία του επί Ντέμη είχε την πρώτη χρονιά δίπλα του τον Ασουνσάο ενώ είχε συμπαίχτη τον Λύμπε. Αντίστοιχα ποιους είχε στα δυο προηγούμενα χρόνια στην Α εθνική ο Μάνταλος? Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση σε αυτό τον τομέα. Ο Μάνταλος είναι βαρόμετρο στην σημερινή ΑΕΚ. Άποψή μου. Διαφωνείς, μια χαρά.
Ο Τσάρτας στην ΑΕΚ 1995-1996 που έκανε την μεγάλη του χρονιά είχε τους Σαβέφσκι, Σαμπανάτσοβιτς και Κετσπάγια να τρέχουν για αυτόν. Πολύ μεγάλος παίχτης αλλά αν δεν δούλευε την έκρηξη του και την ταχύτητά του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο θα έπαιζε μόνο για τα στημένα του. Δεν έχει σχέση το πρέσινγκ που υπάρχει τώρα με το πρέσινγκ πριν από 15 ή 20 χρόνια. Κι ο Μαραντόνα αν δεν γυμναζόταν με τα τωρινά δεδομένα. αν δεν συμορφούταν στα δεδομένα της τωρινής προπόνησης, δεν μπορώ να το ξέρω αν θα ήταν το ίδιο καθοριστικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μπορεί και να ήταν ακόμα καλυτερος και καθοριστικός, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω.
Ο Μαύρος και ο Νικολαίδης θα μπορούσαν να παίζουν και σήμερα. Γενικά όποιος έχει το ένστικτο του γκολ θα έπαιζε οποιαδήποτε εποχή.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Να είσαι καλά να τα λέμε.
Δεν έθεσα κανένα ΑΕΚόμετρο φίλε, ίσα ίσα που είμαι πολύ αντίθετος σε αυτά. Ωστόσο καλα κατάλαβα ότι δεν έχεις δει καμία μεγάλη ΑΕΚ από κοντά καθώς νομίζω συμφωνείς ότι άλλο μάτι και κρίση μπορείς να έχεις σήμερα σαν ενήλικας φίλαθλος απ οτι σαν παιδί ή εφηβος για προφανής λόγους. Επίσης δεν προσπάθησα να σου αλλάξω γνώμη, αυτό δεν μπορεί να γίνει άλλωστε, φιλική αντιπαράθεση κάνουμε για το καλό της ομάδας πάντα. Να σου πω λοιπόν για να ξέρεις και εσύ καποια πράγματα (λεπτομερώς δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορώ να αναφερθώ στο φόρουμ, μακαρι να είχαμε εναν άλλο τροπο να τα πούμε ) σχετικά με τον Τσιάρτα για να δεις πόσο λάθος κάνεις. Τη μεγάλη του χρονιά που λες ότι έκανε το 95-96 έπαιζε δεξί εξτρέμ και όχι δεκαρι που είχε βγάλει ματια την προηγούμενη σαιζόν. Να θυμίσω ότι ο Μάνταλος δεν κάνει αντίστοιχη χρονια παίζοντας αριστερα. Το 2000 όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ήταν σίγουρος ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στη Ρεάλ. Έτσι του είχαν τάξει οι Μαδριλένοι, τα είχαν βρει σε όλα κτλ. Για χάρη τους ειπε όχι σε αμύθητες προτάσεις για την εποχή στον Μάρτιν Ο Νηλ (Αστον Βίλα) και Κένι Νταγκλίς (Σέλτικ). Ωστόσο μόλις τέλειωσε η σαιζόν τα τρομερά οικονομικά προβλήματα στην Ρεάλ και η απειλή κατασχεσης του γηπέδου τους οδηγησαν σε εκλογες βγαζοντας νεο προεδρο. Ο νεος προεδρος εβαλε στοπ στην μετακινηση Τσιαρτα και εσπρωξαν ολα τα λεφτα για τον Ζινταν με την ελπιδα οτι το ονομα του Ζινταν θα εφερνε εσοδα απο διαφημιση, απο φανέλλες αλλα και απο απλές εισφορές του κόσμου της Ρεαλ που θα συσπειρωνοταν ξανα. Και του βγηκε το ρίσκο. Ο αείμνηστος Μάκης πατώντας πανω στην απογοητευση του Τσιάρτα καταφερε να τον φερει πισω στην ΑΕΚ με παρα πολλά λεφτα βεβαια για την εποχη, 250εκ δρχ συν μπονους. Και τον καλυτερο Τσιαρτα τον ειδαμε στην ΑΕΚ στην 2η θητεια του. Εγω δεν θα σταθω στα γκολ του, απλα θα σταθω στις πασες του παρε βαλε με χιλιους τροπους προς τον Ντεμη και αλλους με οποιονδηποτε αντιπαλο και σε οποιοδηποτε επιπεδο. Αυτα για καποιον παιχτη που φαινεται στα ματια μου οτι εχεις χαμηλωσει παρα πολύ για να τον συγκρινεις με τον Πετραν. Ασφαλώς ομως και ο Μανταλος ειναι βαρομετρο για τη σημερινη ΑΕΚ. Η ερωτηση προς εμας τους παλαιοτερους ειναι η εξής: Είναι δυνατόν αυτός ο Μάνταλος να ειναι βαρόμετρο της ομάδας που θελει να λεγεται ΑΕΚ; Την απαντηση την εχεις ηδη δωσει εσυ με τους παιχτες που ανεφερες οτι επαιζαν διπλα στον Κατσουρανη κοκ. Αυτη η ομαδα λοιπον φιλοι μου, που πρεπει να αγαπαμε, να στηριζουμε με ολες μας τις δυναμεις κτλ, είναι κατι απο ΑΕΚ, δεν είναι ΑΕΚ βγαλμένη απο την ιστορία της, δεν ειναι η ΑΕΚ των απαιτήσεων και των ονείρων του ΑΕΚτζή. Μην χαμηλώνετε τον πήχη. Αντίθετα να τον ανεβαζετε ειδικα τωρα που ειμαστε δεκαδες χρονια μακρια απο τον τιτλο. Δεν ήταν, δεν ειναι και δεν πρεπει ποτε να ειναι η ΑΕΚ, ουτε Πανιώνιος, ουτε Ατρομητος ουτε Απόλλων
Κοίτα να βάζεις γκολ κ άσε τις δηλώσεις..βαρεθήκαμε...
Ναι φίλε μου, ο Μάνταλος μας φταίει. Τα σέντερ φορ μας έχουν, Αραούχο 1 γκολ σε 6 ματς, Λιβάγια 0 γκολ σε 8 ματς, αλλά φταίει ο Μάνταλος. Που χωρίς να είναι σεντερ φορ έκανε κίνηση σέντερ φορ με γάβρο στο 3-2 και βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ δυο φορές με τον Ατρόμητο (ήταν και λίγο άτυχος στην τελική του προσπάθεια αλλά αυτό δεν το αναγνωρίζουμε). Εύκολος στόχος ο Μάνταλος μάγκες. Επίσης με 200 χιλιάρια (ξέρω γω πόσα παίρνει) βρειτε μου καλύτερο. Ο Φορτούνης παίρνει τα 4-πλάσια κι όμως ο Μάνταλος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπερτερεί σαν αξία. Να τον αφήσουμε ελεύθερο λέω εγώ το "σαπάκι" να πάει σε κανά γάβρο ή σε κανά ΠΑΟΚ κορδελίτσα δωράκι.
Αρχηγάρα είσαι και πας πολύ καλά φέτος.Πάντα τον εκτιμούσα τον Μάνταλο,αλλά πίστευα είχε πολύ περισσότερα να δώσει με βάση την αξία του απ' όσα πρόσφερε.Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά.Είναι πολύ καλός παίχτης.Ας σταματήσουμε τη γκρίνια με τον Μάνταλο.
Εγώ ξέρω πως no Μάνταλος ή no Σιμόες,no party.Η διαφορά αν δεν παίξει ο Πετράν κυρίως είναι μεγάλη.Το έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια.Κι άλλοι παίχτες είναι πολύ καλοί όπως ο Αραούχο,ο Λιβάγια κλπ. αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τόσο κομβικοί στη λειτουργία της ομάδας όπως ο αρχηγός ή ο Σιμόες δεν είναι.Χωρίς να συγκρίνω αν κάποιος είναι καλύτερος.Γίνεται κατανοητό νομίζω το τι λέω.
Πώς Μάνταλε; Με το να χάνεις γκολ σε κενο τερμα απο τα 2 μέτρα; Ή με το να μη σπας την μπαλα στους αμαρκαριστους συμπαιχτες σου μπροστα απ το τερμα; Νομιζω οτι δεν ξερετε πραγματικα τί σημαίνει ΑΕΚ. Δεν φταιτε εσεις για αυτο βεβαια. Ποιος να σας τα πει; Οι μεγάλοι πρωταθλητές παιχταράδες που δάγκωναν και επνιγαν στην κυριολεξια τους αντιπάλους είναι εκτός ΑΕΚ.
Αδερφέ, νομίζω είσαι λίγο άδικος για τις δυο φάσεις με Ατρόμητο. Στην πρώτη φάση ο Λιβάγια είναι προς τα πίσω, και πάει πάιχτης πάνω στον Μάνταλο που του κόβει την πάσα. Εκεί σουτάρεις, θυμάσαι τι λέγαμε για Αραούχο στο ματς με την Ξάνθη. Στο δοκάρι ο τερματοφύλακας βγήκε πολύ γρηγορα. Άλλος θα σούταρε άτσαλα πάνω στον τερματοφύλακα και θα μιλάγαμε για "μεγάλη επέμβαση". Ο Μάνταλος είχε την οξυδέρκεια και τσίμηησε την μπάλα από πάνω. Μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου, χιλιοστά και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελικά ήταν και λίγο άτυχος.
Φιλε δεν ειπα οτι δεν ειναι ταλεντο και οτι δεν αξιζει την αγαπη μας και τη στηριξη μας. Ειπα οτι θελει δουλεια, δουλειά και πάλι δουλεια να βελτιωσει τις εμφανείς αδυναμιες του, κατι που δεν εχει κανει δυο χρονια τωρα, δεν αναφερομαι στο διαστημα πριν τον τραυματισμο του. Προσωπικα περιμενω πολλα περισσοτερα απο τον Μανταλο και με εχει απογοητευσει αδικωντας κατ ουσιαν τον εαυτο του. Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα να καταλαβεις. Τη σεζόν με τους Μπουρμποκρασαδες, να ειναι καλα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιδια, η ομαδα με εμφανώς χαμηλοτερη ποιοτητα απο τη σημερινη, κερδιζε ολα τα ματς και εφτασε μια ανασα απο την κατακτηση του τιτλου. Ξερεις γιατί; Διοτι ο αρχηγος κατσουρανης αρνειτω να χάσει βαθμους. Και καθε ματς που στραβωνε ηταν αυτος εκει να σκοραρει και να δωσει τη νικη στην ομαδα του. Δεν ηταν δεκαρι, δεν επαιζε καν κοντα στο κουτί. Ηταν ψυχαρα και παιχταρας. Αυτο δεν μου εχει δειξει ο Μανταλος και γι αυτο δεν τον κατατασω ακομα ισοτιμο με αυτους. Και αυτα που λεω για το Μανταλο δεν τα λεω επειδη εχασε ενα γκολ με τον Ατρομητο αλλα γιατι εχει χασει πολλα παρόμοια οπως εχασε και το γκολ στη Βοσνια με την Εθνικη. Ενα γκολ που θα ειχε αλλαξει τα δεδομενα και το πιθανοτερο θα ηταν να ειμασταν ηδη στη Ρωσία τωρα. Τωρα σε οτι αφορα κατι συγκρισεις που κανουν κατι φίλοι εδω με τον Φορτουνη τι να πω. Ποιος Πεφτούνης ρε μαγκες;;;;
Και κατι ακομα. Ο Πετραν ειναι απο τους υψηλοτερα αμειβομενους στην ΑΕΚ, δεν παιρνει 200 μονο και δεν εχει μικροτερο συμβολαιο απο τον Πεφτουνη στον ΓΚΑΙΥ. Αυτα προς σωστη πληροφορηση
Μπορει να εχεις δικιο φιλε για την αμοιβη Μανταλου. Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια. Απλα θυμομουν οτι το 2014 ειχε υπογραψει τετραετες για 400.000 συνολικα. Ενδεχομενως εχει γινει αναπροσαρμογη και δεν το ξερω.
Keep walking Petran. Δεν χάνεται το φετινό!
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι παίχτες μας είναι ότι πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο με το "μαχαίρι στο στόμα"!!Επειδή έχω παίξει σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό(και φυσικά το πήραμε)πρέπει να "φωνάζουν" με το πάθος την αξία το πείσμα τον "ποδοσφαιρικό τσαμπουκά" στο αντίπαλο από το πρώτο δευτερόλεπτο έως ότου σφυρίξει ο διαιτητής ότι "σήμερα δεν έχεις καμία ελπίδα θα χάσεις,ψάξε αλλού για βαθμούς"!!Αν μπαίνουν μέσα χαλαρά & αφήνουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να περνά η ώρα τότε όποιος & αν είναι ο αντίπαλος σου παίρνει θάρρος παίρνει αέρα το πιστεύει!!Όταν θες πρωτάθλημα τον αντίπαλο τον "πατάς" από το πρώτο δευτερόλεπτο!!Καλός ο "ποδοσφαιρικός πολιτισμός" αλλά μέσα στο τερέν για όσο παίζετε το παιχνίδι τον "ποδοπατάς"(αναφέρομαι στις αβρότητες του Πέτρου την Δευτέρα με τον Ρισβάνη)μετά το παιχνίδι πήγαινε τον για φαί!!!Φυσικά για μην παρεξηγηθώ αν ο αντίπαλος σου είναι ανώτερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ας το αποδείξει & ας χάσεις & η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι!!