Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σιμόες: Ο χρόνος θα δείξει αν θα παίξω στην εθνική Ελλάδας!

Ο Πορτογάλος άσος άφησε κάτι περισσότερο από ανοικτό το ενδεχόμενο να επιλέξει να φορέσει τη φανέλα με το ελληνικό εθνόσημο

Συνέντευξή στην πορτογαλική Record έδωσε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αναφέρθηκε στη μη κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ. Αρχικά ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι «Δεν αισθάνομαι τον εαυτό μου... ξεχασμένο. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Ελλάδα αρκετές φορές για να δει παιχνίδια μας και είναι βαθύς γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν κάποια ημέρα είμαι στο επίπεδο που απαιτείται για να είμαι στην εθνική, έχω τη βεβαιότητα ότι θα κληθώ. Επίσης, γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πρώτου επιπέδου και είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι σε πρωτάθλημα πρώτου επιπέδου να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας».

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν να ακολουθήσει τον δρόμο του Κάρλος Ζέκα, παίζοντας στην Εθνική Ελλλάδας, τόνισε: «Εξαρτάται από τα χρόνια που ζούμε σε μία χώρα και τη σύνδεση που έχουμε με αυτή. Ο Ζέκα ήταν πέντε χρόνια εδώ και ήταν αρκετά συνδεδεμένος με τη χώρα. Δεν είχε ευκαιρίες στην εθνική Πορτογαλίας και ήταν μια καλή απόφαση που έλαβε, γιατί είναι αρκετά σημαντικός για την Εθνική Ελλάδας. Στην περίπτωσή μου θα δείξει ο χρόνος.

Θα εξαρτηθεί από τις ρίζες που θα δημιουργήσω στη χώρα, ακόμη και η κόρη μου θα γεννηθεί στην Ελλάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας τους, αλλά εάν κάποια ημέρα δημιουργούνται ρίζες σε μια χώρα και μπορείς να έχεις μια τέτοια ευκαιρία δεν μπορείς να αρνηθείς. Καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά το να μιλήσω είναι πιο δύσκολο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ