Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη νέα μεγάλη εκτός έδρας νικη του Ατρομήτου μέσα στο ΟΑΚΑ (είχε νικήσει και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο), ο Νταμίρ Κάναντι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα:
Για το αν περίμενε ποτέ ότι θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 8 αγωνιστικές: «Σιγουρα έχω πολύ μεγάλες βλέψεις σαν προπονητής, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κάνουμε σωστή προετοιμασία αυτά τα 8 ματς. Κερδίσαμε το παιχνίδι, καναμε φοβερό ματς. Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, όμως ειμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε σήμερα».
Για τον Ντάουντα που σκόραρε: «Ο Ντάουντα πρπονείτο καλά μέσα στη βδομάδα, μου έδειξε ότι δε χριεαζόταν πολλές ευκαιρίες για γκολ- κάτι που φάνηκε και σήμερα».
Για το τι σκέφτεται από δω και πέρα:«Η πρώτη θέση δεν είναι ρεαλιστικός στόχος για εμάς, είναι ένα όνειρο. Παλεύουμε για την 5η που θα μας οδηγήσει στην Ευρώπη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ΑΕΚ ειναι εγκλωβισμενη γιατι ειναι μια μετρια μεγαλη ομαδα: Αρκετα μεγαλη για να την παιζουν σχεδον ολοι οι αντιπαλοι αμυντικα, αρκετα μετρια για να μην μπορει να νικα με συνεπεια οταν ο αντιπαλος αμυνεται.
Ρε ουστ που ειναι η ΑΕΚΑΡΑ μετρια ομαδα