Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προπονητής Καβαλίερς: Κάναμε καλή δουλειά πάνω στον Γιάννη, αλλά μας έβαλε 34 πόντους (VIDEO)

Ο Λου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντετοκούνμπο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς νίκησαν τους Μιλγουόκι Μπακς και ο Τάιρον Λου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι παίκτες του έπαιξαν άμυνα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και ο Έλληνας φόργουορντ έβαλε 34 πόντους.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Καβαλίερς τόνισε: “Αυτό που βλέπω στον Γιάννη είναι ότι ποτέ δεν συμβιβάζεται. Θα συνεχίσει να σου επιτίθεται. Μπορεί να σε περάσει εύκολα και τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά πάνω του, αλλά κοιτάς τα στατιστικά και βλέπεις πως έβαλε 34 πόντους (γέλια). Πάντως πραγματικά πιστεύω πως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τα πήγαμε αρκετά καλά στην αντιμετώπισή του”




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ