Σύρραξη μεταξύ των παικτών σημειώθηκε στη διάρκεια του Έβερτον-Λιόν, όταν ο Άσλεϊ Ουίλιαμς χτύπησε τον τερματοφύλακα της Λιόν.
Η γαλλική ομάδα τα έβαλε με τον Ουαλό αμυντικό, όταν εκείνος είπε, για το περιστατικό, τα εξής: “Συμβαίνουν κάτι τέτοια... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η ένταση της στιγμής και τα συναισθήματα τη στιγμή που θέλεις να πάρεις τη νίκη και το ίδιο ψάχνει με πάθος και ο αντίπαλος. Συμβαίνουν τέτοιες στιγμές...”.
Η Λιόν “ανέβασε” μια φωτογραφία με τον Ουίλιαμς, στα socialmedia, και έγραψε “Είναι ποδόσφαιρο αυτό;”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
