Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λάζαρος: Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι ιδανική για τη Μίλαν

Ο Χριστοδουλόπουλος προειδοποιεί την ομάδα του Μιλάνου για το τι θα συναντήσει σε δύο εβδομάδες

Στις 2 Νοεμβρίου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Μίλαν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπογράμμισε πως η Ένωση θα διεκδικήσει το ματς με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ενώ προειδοποίησε πως η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ κάθε άλλο παρά ιδανική θα είναι για τη Μίλαν.

Μετά το 0-0 στο “Σαν Σίρο”, ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε στο TMWRadio και για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ είπε το εξής: “Ο κόσμος μας θα είναι εξαιρετικά παθιασμένος. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ιδανική για τη Μίλαν. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα θα το διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα”

Για το παιχνίδι στο Μιλάνο είπε πως ο αντίπαλος “δεν ήταν τόσο καλός όσο τον περίμενα” και πρόσθεσε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε τη νίκη αν αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε παίξει στη Μπολόνια και σημείωσε πως “είναι πάντα ευχάριστο να επιστρέφω εδώ όπου πέρασα 3.5 φανταστικά χρόνια”.

Τέλος, ο Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε για την εφετινή εικόνα της SerieA με τον διεθνή άσο να λέει το εξής: “Βλέπαμε πως η Νάπολι έχτιζε τα τελευταία χρόνια ένα υπολογίσιμο σύνολο και δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Και η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα”




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ