Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Μίλαν εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Βιντσέντζο Μοντέλα συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κροάτης σέντερ φορ, η λογική λέει, πως θα μείνει στον πάγκο, ενώ αυτό αναφέρει και ρεπορτάζ Ιταλών δημοσιογράφων που καταγράφουν μια πιθανή ενδεκάδα σε σχήμα 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντοναρούμα και στόπερ οι Μουσάτσιο, Μπονούτσι, Ροντρίγκες. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μοντολίβο, Λοκατέλι, Τσαλχάνογλου και στα άκρα (ως μπακ-χαφ) οι Καλάμπρια-Μπορίνι. Στην κορυφή οι Αντρέ Σίλβα-Κουτρόνε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εδώ και ένα μήνα μου έχει κάτσει στραβά ο Κουτρονε και δεν ήθελα με τίποτα να παίξει με εμάς... Πάντα είχαμε πρόβλημα με τέτοιου είδους παίκτες.... Μακάρι να περάσει απαρατήρητος!!
Αν είχαμε τσιγκρινσκι,τσοσιτς δεν θα είχα καθόλου άγχος για αύριο...