Στην Εθνική Ελλάδας άφησαν στο παρελθόν όσα συνέβησαν τα δύο προηγούμενα χρόνια, με την κάκιστη πορεία στα προκριματικά του EURO 2016, όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος συμπλήρωσε πως η ομάδα θα προσπαθήσει σκληρά στα μπαράζ για μια θέση στα τελικά του Μουντιάλ.
Μετά το 4-0 επί του Γιβραλτάρ, ο σκόρερ του τέταρτου γκολ της Εθνικής δήλωσε: “ Ότι έγινε, έγινε και ανήκει στο παρελθόν με την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει πως είμαστε μεγάλη ομάδα και ότι ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Έτσι κάναμε και τώρα. Κάναμε μία πολύ σπουδαία και σοβαρή προσπάθεια και αυτό φάνηκε από το πως πετύχαμε αυτά που θέλαμε.
Το να σκοράρεις με το εθνόσημο είτε είναι σε φιλικό, είτε είναι σε επίσημο, είναι τρομερό και σπουδαίο συναίσθημα. Στα μπαράζ μπορούμε να προσπαθήσουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
