Quantcast
NEWS
37 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με... προπόνηση ξεκίνησε η Βασίλισσα

Παρότι δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή της και έχασε τον Λαρεντζάκη νωρίς με τραυματισμό, υπέταξε με άνεση και θεαματικό μπάσκετ τα Τρίκαλα (91-72) - Δείτε πώς μετέδωσε live την αναμέτρηση και τα παραλειπόμενα το aek365


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποδίδοντας θεαματικό μπάσκετ και με χαρακτηριστική άνεση, η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 91-72 των Τρικάλων, στο ΟΑΚΑ. Για την ΑΕΚ ξεχώρισαν, μεταξύ αρκετών παικτών, ο Σάκοτα και ο Μαυροειδής, ενώ στα θετικά καταγράφεται και η παρουσία του Δημήτρη Μωραϊτη, ο οποίος δείχνει να πατά γερά στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, πρέπει να τονιστεί πως η εμφάνιση της Ένωσης δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και κυρίως αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκε 45 πόντους από τους αντιπάλους της.

Το ματς

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΚ, εξαιτίας ενός τραυματισμού του Λαρεντζάκη στον αστράγαλο. Οι κιτρινόμαυροι ήταν ιδιαίτερα άστοχοι με έλλειψη συγκέντρωσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα μισά της 1ης περιόδου τα Τρίκαλα να προηγούνται με 5 πόντους (4-9). Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, με τον Μάρεϊ να φτάνει τους 11 πόντους, η διαφορά έφτασε στους 8 (6-14). Την ίδια ώρα η ΑΕΚ μετρούσε μόλις 1/10 σουτ εντός πεδιάς! Με δύο τρίποντα από τον Σι και επιμέρους σκορ 11-3, η Ένωση στο τέλος του δεκαλέπτου ήταν ισόπαλη με τους Θεσσαλούς (17-17).

Στη δεύτερη περίοδο, η Ένωση μπήκε δυνατά στην άμυνα και έκανε ένα 8-0 σερί (25-17), στο πρώτο τρίλεπτο, σκοράρωντας 6 πόντους από τη γραμμή των βολών (4 ο Μαυροειδής). Με καλάθι του ίδιου παίκτη, που έφτασε τους 8 πόντους, και τρίποντο του Μπάρλοου, η ΑΕΚ βρέθηκε στο +8 (32-24) στο 16’. Με 13-0 σερί και 5 πόντους από τον Ελόνου, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο +16 (42-26 στο 19’) και μια βολή από τον Χέιλ διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου (42-27).

Μ’ ένα πολύ γρήγορο 5-0, η ΑΕΚ έφτασε στο +20 (47-27) στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Τα Τρίκαλα, ωστόσο, αντέδρασαν και με τρία τρίποντα, μείωσαν στους 14 (50-36) στο 23’. Η ΑΕΚ ξαναβρέθηκε στο +20 (57-37 στο 25’), όμως οι Θεσσαλοί μείωσαν εκ νέου στους 16 (58-42 στο 27’ και 61-45 στο 29’) και στο τέλος της 3ης περιόδου (που έληξε ισόπαλη) στους 15 (63-48).

Στο 35’, χάρη σε 8 πόντους του Σάκοτα, η Ένωση άνοιξε τη διαφορά στους 22 (77-55), δίνοντας διαδικαστικό χαρακτηρά στο υπόλοιπό της αναμέτρησης. Η ώρα για επιπλέον θέαμα είχε φτάσει. Αρχικά μια 3η τρίποντη βόμβα σε αυτήν την περίοδο από τον Σάκοτα και εν συνεχεία ένα εντυπωσιακό κάρφωμα από τον Τσαλμπούρη έκαναν το 82-59 στο 36’. Τα Τρίκαλα, πάντως, δεν παράτησαν το ματς, μείωσαν στους 16, αλλά ένα τρίποντο του Μωραϊτη διαμόρφωσε το τελικό 91-72.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 42-27, 63-48, 91-72.

ΑΕΚ (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Ελονού 10, Τζέιμς 3, Γκριν 13 (3), Ξανθόπουλος 4, Σάκοτα 16 (4), Τσαλμπούρης 2, Άτιτς 3, Λαρεντζάκης 1, Μπάρλοου 7 (1), Μωραΐτης 8 (2), Μαυροειδής 15, Σι 9 (3).

Τρίκαλα (Κώστας Μέξας): Τζόουνς 13 (2), Λούντζης 7 (1), Σλαφτσάκης 4, Ρος 5 (1), Καραγιώργος, Χέιλ 2, Φέισι 4, Τέγιτς 4, Καλογιαννίδης 3 (1), Σκουλούδης 2, Μάρεϊ 25 (4), Τάταρης 3 (1).

Δείτε πώς μετέδωσε live την αναμέτρηση και τα παραλειπόμενα το aek365, πατώντας ΕΔΩ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ