Για την κόντρα που είχε πριν από χρόνια με τον Αλέξη Κούγια, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ο προπονητής του Αχαρναϊκού Πέτρος Δημητρίου.
«Η κόντρα ξεκίνησε από παλιά όταν εγώ ήμουν στην Ηλιούπολη προπονητής κι αυτός στην Παναχαϊκή. Από τότε σε όποια ομάδα πήγαινα και αντιμετωπίζαμε τον Κούγια οι εφημερίδες έγραφαν για ντέρμπι Δημητρίου – Κούγια. Ήταν ένα παιχνίδι στην Πάτρα, ο διαιτητής τον απέβαλε και περνώντας μπροστά από εμένα με έβρισε. Κι εγώ γύρισα μετά και τον χτύπησα. Μετά από κάποια χρόνια βρεθήκαμε σε ένα καφέ και τα ψιλοβρήκαμε. Είναι παρορμητικός τύπος και μέσα στο γήπεδο τρελαίνεται. Χάνει τον έλεγχο, παρεκτρέπεται. Ασφαλώς είναι καταδικαστέα όλα αυτά. Δεν ξέρω τι μπορεί να νιώθει κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε. Κι εγώ έχω ξεφύγει στο παρελθόν, όμως, ζήτησα συγγνώμη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
