Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έκαναν προπόνηση κρυφά από τον Αντσελότι

Παίκτες της Μπάγερν δεν είχαν σε μεγάλη εκτίμηση τις προπονητικές μεθόδους του Ιταλού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι από τη τεχνική ηγεσία, το γερμανικό περιοδικό Kicker αποκαλύπτει, σε δημοσίευμά του, πως υπήρχαν παίκτες της Μπάγερν Μονάχου που έκαναν προπόνηση, κρυφά από τον Ιταλό προπονητή.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θεωρούσαν πως οι προπονήσεις του Αντσελότι δεν ήταν οι πρέπουσες και για αυτό προπονούνταν κρυφά για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Τις προηγούμενες μέρες, δημοσιεύματα ανέφεραν πως πέντε ποδοσφαιριστές, Ριμπερί, Ρόμπεν, Χούμελς, Μίλερ και Μπόατενγκ ήταν εναντίον του Αντσελότι. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, αυτοί οι πέντε, μαζί με τον Νόιερ, είχαν απευθυνθεί στον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε για να εκφράσουν τα παράπονά τους για τις μεθόδους του Αντσελότι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ