Τα αποτελέσματα στα ντέρμπι με Ρόμα και Ίντερ θα κρίνουν, όπως όλα δείχνουν, αν ο Βιτσέντζο Μοντέλα θα είναι ακόμα στον πάγκο της Μίλαν, όταν η ομάδα θα παίξει με την ΑΕΚ.
Η νίκη επί της Ριέκα στις καθυστερήσεις έδωσε... παράταση στον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν σενάρια αντικατάστασής του με τον Κάρλο Αντσελότι.
Σχολιάζοντας αυτά τα σενάρια, ο Μοντέλα δήλωσε: “Σέβομαι τον Αντσελότι. Είναι ο πρώτος προπονητής που πήγα να δω όταν ξεκίνησα αυτό το έργο”.
Στη συνέχεια, είπε χαμογελώντας πως “αν θέλει μπορεί να έρθει και να κάνει τον δεύτερο ή και το αντίστροφο”.
Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μίλαν, μετά το ματς με τη Ριέκα, ο Μοντέλα δήλωσε: “Το κοινό έχει το δικαίωμα να δείχνει την εκτίμησή του ή την απογοήτευσή του”
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!