Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις όταν ζήτησε την απόλυση αθλητών του αμερικανικού φούτμπολ (NFL) που δεν σέβονται τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Μάλιστα, ζήτησε να υπάρξει μποϊκοτάζ των ομάδων οι παίκτες των οποίων δεν σέβονται, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, τις ΗΠΑ.
Την αντίθεσή του με τη θέση του Τραμπ εξέφρασε ο Μάικλ Τζόρνταν. Σύμφωνα με την εφημερίδα “CharlotteObserver”, ο θρύλος του NBA τόνισε: “Αυτοί που ασκούν το δικαίωμα να εκφράζονται ειρηνικά δεν πρέπει να εξοντώνονται. Σε μια εποχή αυξανόμενης διχόνοιας και μίσους σε αυτή τη χώρα , θα πρέπει να αναζητούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να μην δημιουργούμε περισσότερη διαίρεση.
Στηρίζω τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ, τους παίκτες και όσους επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πανμεγιστος σαν αθλητής και άνθρωπος.Καλημερα παιδιά ,ΤΑΚΗ καλώς ήρθεςςςςςςςςςςςςςς