Παράπονα για τον Σιδηρόπουλο ο οποίος χαρίστηκε δεύτερη κίτρινη-αποβολή στον Ρομαό εξέφρασαν από τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού στο 61’ μάρκαρε αντικανονικά τον Αραούχο από πίσω, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει το φάουλ αλλά να μην βγάζει ως όφειλε δεύτερη κίτρινη στον Ρομάο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλυτερα που δεν τον εβγαλε, θα ειχαν να λεγανε! Το ειπα κ κατα τη διαρκεια του ματς οτι δεν ηθελα να τον βγαλει, 11 με 11, στα ισια. Το οτι ειμαι ΑΕΚ με εχει ατσαλωσει και με κανει να πιστευω οτι θα κερδισω ακομη κ οταν αδικουμαι!
Την κοκκινη στο Ρομαο θα την έδινε ακόμη και ο Σάββας...Αυτός ο διαιτητής γενικά χαρίζεται στους γαυροπαιχτες όταν παίζουν σκληρά.
ΚΥΡ ΣΑΒΒΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?
Πόσο θέλω αυτόν τον παίκτη να τον πιάσω και να τον πατάω κάτω.. .....
prosexe μη σκισεις το καλσον...
Βρομαό έπρεπε να έγεται γιατί είναι από τους παίκτες που παίζουν βρώμικο ποδόσφαιρο, προκαλούν και χτυπάνε εκτός φάσης όλη την ώρα.