Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά. Μετά την προπόνηση, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες, Ελμπάζ (σ.σ. θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα) και Ανιέτε, ο ανέτοιμος Κιταμπάλα και οι Καλλέργης, Ταΐρης και Βαφέας. Αντίθετα, μετά από δυο αγωνιστικές επιστρέφει στην ομάδα ο Παπάζογλου.
Αναλυτικά: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Ζαρόπουλο, Κοντοέ, Κύργια, Ντάσιο, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μάατσι, Μενδρινό, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Κούρο, Βαλλιάνο, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ και Μπιζιμίν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
