Η εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σε δημοσίευμά της αναφέρει πως για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Μπέσνικ Χάσι σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το σχήμα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι, ο Ζντιέλαρ και ο Ζιλέ θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Οφόε πίσω από τον σέντερ φορ, που θα είναι ο Τζούρτζεβιτς. Στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι ο Ομάρ και ο Φιγκέιρας, ενώ ως κεντρικοί αμυντικοί θα παίξουν οι Ρομαό και Ένγκελς.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του Μάριν στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ τη θέση στο άλλο άκρο διεκδικούν οι Πάρντο και Σεμπά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
κυριαρχει το Ελληνικο στοιχειο βλεπω