ΑΕΚ και Αούστρια Βιέννης θα αναμετρηθούν φέτος στους ομίλους του Europa League, με τις δύο ομάδες να της συνδέει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στο… σπίτι, η μεν Ένωση στην Αγιά Σοφιά και οι δε Αυστριακοί στην πλήρως ανακαινισμένη «Τζενεράλι Αρένα». Οι άνθρωποι της Αούστρια δηλώνουν ανυπόμονοι να μπουν στο νέο γήπεδο στο οποίο οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν το 2018.
Ο εκσυγχρονισμός του «Τζενεράλι Αρένα» θα κοστίσει 42 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι χωρητικότητας 17.500 θεατών.
Να θυμίσουμε πως η έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης Αούστρια-ΑΕΚ (Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου) θα φιλοξενηθεί είτε στο φημισμένο Ερνστ Χάπελ, κάτι που είχε γίνει όταν αντιμετώπισε την ΑΕ Λεμεσού, είτε στην NV Arena, ένα γήπεδο-κλουβί στο προάστιο της Βιέννης, το Σεν Πέλτεν, όπως είχε γίνει στο ματς με την Όσιγιεκ.
Η Ένωση βεβαίως φιλοξενεί πρώτα τους Αυστριακούς την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχοντας στόχο το δύο στα δύο μετά τη νίκη στην Ριέκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ομορφο γηπεδακι