Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτη την εμπαθεια που εχεις για τον Ανεστη βρε Κωστα,ουτε ο...Μιρτσος να ητανε!
α εκει..να την πεις οτι και καλα ρε Μπαρκα εισαι ανπληρωματικος του...Ανεστη.Δλδ αν ο Ανεστης δεν ειχε κανει τις εμφανισεις που ομολογουμενως εδωσε βαθμους στην ομαδα τι θα του ελεγες?
Θελεις να θιξεις τον πρωην προπονητη τερματοφυλακων,αλλ
Εχω την εντυπωση οτι επειδη η ομαδα δαπανησε ενα πολυ μεγαλο ποσο για τον Μπαρκα πρεπει ντε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλα να παιζει? Βρε να παιζει,αμα ειναι καλυτερος να παιζει μαζι σου,αλλα οχι και ετσι,οπου βρεθεις και οπου σταθεις βγαζεις χολη,για τον Ανεστη.Εμενα αυτο με πειραζει.
O Μπάρκας ρε φίλε για τον Μανόλο είναι τελειωμένος μετά το γκολ που έφαγε από τον Πανιώνιο. Ο Μανόλο το δήλωσε ευθέως "πόσο τον πείραξε αυτό το γκολ". Κατά συνέπεια δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει. Θα βασιστούμε στο δίδυμο Ανέστη-Τσιντώτα.
Αστείο συμπέρασμα απλά ο μπαρκας είναι ο επόμενος τερματοφύλακας σε ΑΕΚ κι Εθνική για την επόμενη δεκαετία κι εδώ θαμαστε να το δούμε σιγά μη καταδίκαζε ποτέ ο μανωλο έναν παίκτη για μια φάση τι βλακείες γράφετε ελεος
Ναι, η αντίδραση του Μπαρκα τον πείραξε στο συγκεκριμένο γκολ, γιατί δεν είχε κάτσει στην κορυφή της περιοχής του νιόνιου για να κόψει την αντεπιθεση... ούτε καν στο κεντρο δεν ανεβηκε ρε παιδι μου, να κανει ένα φαουλ για να τους σταματησει. Ενω η υπόλοιπη ομάδα αμύνθηκε υποδειγματικά, χαχα.
Εμπάθεια δενέχω με κανέναν στην ΑΕΚ, ούτε με τον Μπάγεβιτς πια. Σιγά μην έχω με τον Ανέστη. Το να υποστηρίζεις ότι ο Μπάρκας είναι πιο ταλαντούχος και με μεγαλύτερη προοπτική πό τον Ανέστη δεν σε κάνει εμπαθή. Επίσης δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να πιστεύω πολύ περισσότερο στον Μπάρκα κι ας πέσω έξω τελικά. Θα δείξει. Αυτή την στιγμή δικαίως παίζει ο Ανέστης που πιστεύω και το έχω γράψει πολλές φορές πως με καλύτερο προπονητή θα είχε βελτιώσει τα ελατώματα που έχει και τα είχε από την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρώτη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ. Με τα προσόντα που έχει θα μπορούσε να είναι καλύτερος.
Η αλήθεια ειναι πως θα συμφωνήσω με τον φίλο δυστυχώς. Δεν ειναι ο καλύτερος ο Ανέστης, αλλά σίγουρα έχει βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του για το καλό ξεκίνημα
Η απόφαση είναι οριστική και ο Λύμπε είναι εδώ. Τον αγαπάμε, μας αγαπάει, από ποδόσφαιρο ξέρει, ας του δώσουμε λίγο χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εδώ έχουμε ανεχτεί άλλους κι άλλους.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, Ο ΛΥΜΠΕ ΞΕΣΠΑΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ! ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΔΙΚΙΕΣ! ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ , ΟΧΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ, ΟΧΙ Ο ΤΣΑΡΤΑΣ ΚΤΛ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ? ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΕΙ!
Επιτέλους η ΑΕΚ έχει έναν άνθρωπο να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα,να είναι συνέχεια κοντά της και να την ενισχύει στο στόχο του πρωταθλήματος.Προσωπικότητα με φιλοσοφία ιδανική για τον στόχο της ΑΕΚ ο Λύμπε.Θα βοηθήσει πολύ το ποδοσφαιρικό τμήμα σ' αυτό το κομμάτι.Επιτέλους όμως να παίρνει κάποιος τις αποφάσεις γρήγορα και χωρίς να εμπλέκονται πολλά άτομα.
Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι,αργεί να ξημερώσει.Τα είδαμε όταν εμπλέκονται πολλά άτομα πόσες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαφωνίες προκύπτουν και καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων.Το είδαμε και διοικητικά με την πολυμετοχικότητα της ΑΕΚ αν και υπήρχε ο Ντέμης τα πρώτα χρόνια για να λαμβάνει τις αποφάσεις ενημερώνοντας τους άλλους μετόχους.Κυρίως είδαμε πως λειτούργησε στον βάζελο με τον εγωισμό και τις διαφωνίες τόσων ισχυρών προσώπων.
Στην ΑΕΚ ευτυχώς πλέον ένα άτομο έχει το κουμάντο των πάντων ο Μελισσανίδης κι ένα άτομο ο Λύμπε αποφασίζει και εκτελεί στο ποδοσφαιρικό κομμάτι σε συνεννοηση με τον Μελισσανίδη.
Ρε παιδια...2 μερες τωρα επεσαν ολα τα σαιτ κ εφημεριδες να μας φανε για το πεναλτι...το οποιο με γυμνο ματι φενεται οτι μεσα ειναι πολυ δυσκολη φαση...αρθρα απαξιωσης ανεβηκαν παντου αυτες τις μερες....δν θα πρεπε καποιος να τους βαλει στη θεση τους? Η για τις εφημεριδες π κλαιγονται για το ματσ π ερχεται με το γαυρο? Νομικα η με ανακοινωσεις? Τι πραγματα ειναι αυτα?
Ο καθενας μπορει να γραφει και να λεει οτι θελει.. καλυτερα ετσι γιατι ξεσκεπάζονται και εκτειθονται.. οι περισσοτεροι απο αυτους στα μαύρα χρονια της γαυροτυραννίας με πολυ υπεράνω ύφος το φιλοσοφούσαν και σε τρολαριζαν με το γνωστό φτιάξε ομαδα να νικάς και την διαιτησια.. τοσα χρονια τους μάθαμε.. και τους τσουκαλαδες.. αλλα και τους δηθεν αντικειμενικούς... τους βαρέθηκαν πλεον και οι ιδιοι οι γαυροι.. σιγα μην ασχοληθούμε εμεις μαζι τους..
Απαντησεις στο γηπεδο θα δωθουν ..σιγα μην ασχοληθουμε μαζι τους
Οταν τα εκαναν αλλοι οι υπολοιποι στην μουγκα(και αναφερομαι κυριωςσε μπαοκτζηδες που δηθεν το παιζουν αντικειμενικοι και στο κυπελλο ελα μωρε και ποιοι μιλανε ενω για ενα ματς πρωταθληματος που δν κρινει τιποτα ακομα και σε μια εκ των δυσκολοτερων αποφασεων πεσανε ολοι να μας φανε)απαντησεις στο γηπεδο τους περιμενουν τεμαχια τους ιμιτασιον και το συναφι τους...
Η εποχη των ανακοινωσεων εχει περασει. Ειμαστε πλεον στην εποχη των εργων. Πατας το γαυρο την Κυριακη με μια εμφατικη νικη, παιζεις και το υπολοιπο πρωταθλημα στο 50-50 και το σηκωνεις. Κι αστους να σκουζουν.
Κατ' αρχήν οι οπαδικές των άλλων βρήκαν κάτι να γράψουν για να ταϊσουν σανό τα πρόβατα που έχουν αρχίσει και βελάζουν επειδή είναι ήδη στο μείον και αισθάνονται τα πρώτα ρίγη από το κρύο (βλ. και ανακοίνωση θ7 για Σάββα). Οι δε "αντικειμενικές" δεν το 'χουν σε τίποτα το κράξιμο στην ΑΕΚ μια και κρυφοκοιτάνε πάντα κάπου. Τα προβλήματα σε οσφπ - παοκ - παο θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας την άλλη βδομάδα με νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, γιατί όλοι οι άλλοι πρόεδροι έχουν καλλιεργήσει μεγάλες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσδοκίες μόνο και μόνο γιατί δεν αισθάνονταν δυνατοί να κάνουν αλλιώς.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....βλεπε ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ!
Συμφωνώ Ναπολιτανε. Κανείς πάνω από την ΑΕΚ. Αυτο όμως ισχύει και για τους οπαδούς οι οποίοι βάζοντας το εγώ τους πάνω από την ομάδα, άκουσον άκουσον, απαιτούν να φύγουν προπονητές, παίκτες, διοικήσεις κλπ. Ας κοιτάξουμε όλοι μας στον καθρέφτη πριν κρίνουμε πράγματα και καταστάσεις...
Ρε Κέτσε με την Ερασιτεχνική τι γίνεται?Είναι άσχημο να γίνεται βούκινο η ομάδα μας λόγω κακών χειρισμών της διοίκησης..Επίσης είναι απορίας άξιο πως έχει φτάσει στο σημείο η Ερασιτεχνική να χρωτάει μισθούς ενώ στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ υπάρχουν Μελισσανίδης,Αγγελόπουλος που πληρώνουν το αντίτιμο που αναλογεί στην κάθε ΑΕ..Και αφού υπάρχουν προβλήματα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα για ποιο λόγο δημιουργήθαν και νέα(πόλο κλπ)?Εάν γνωρίζεις επί του θέματος σε παρακαλώ απάντησε...
Πίστωση χρόνου έχει δοθεί για τη θέση του τερματοφύλακα (ή τερματζή, που έλεγαν οι αρχαιότεροι).
Ο νέος χρόνος κατά πως φαίνεται θα φέρει και νέο τερματοφύλακα κανονικό για τα κυβικά της ομάδας. Το ότι δεν αγοράστηκε κάποιος κανονικός το καλοκαίρι είναι ρίσκο και μακάρι να βγει.
Όσο για τον Πατίτο, τί να λέμε ρε σύντροφοι. Δεν μπορεί το παλικάρι, που έλεγε και μια ψυχή κάποτε. Μεταγραφή-πεταμένα λεφτά. Ένας αυτός και άλλος ο Αϊντάρεβιτς. Και αύριο να φύγουνε σε κανέναν δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα λείψουν.
Ο ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ;;;;;Ο ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ;;;;;ΚΑΜΠΟΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΖΩΝΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΣ.....ΑΧΑΡΙΣΤΕΕΕ
Αυτο με τον Πατιτο δεν το καταλαβαινω. Αν τον υπολογιζε ο Χιμενεθ, θα τον ειχε στις αποστολες. Γιατι πρεπ2ι να ξεκαθαρισει πρωτα το θεμα? Αν ο παιχτης εχει αλλου το μυαλο του και δε μπορει να βοηθησει επειδη σκεφτεται το ενδεχόμενο να κερδισει υψηλοτερο συμβολαιο, τοτε δε μας κανει.
Το οτι δεν παιζει ο πατιτο δημητρη δεν ειναι θεμα χιμενεθ...ειναι καθαρα εντολη της διοικησης.
Ο χιμενεθ τον ηθελε τον παικτη και το ειπε δημοσια.
Ο πατιτο και αλλαγη που μπηκε με τους ρωσσους ηταν σαν την μυγα μες το γαλα με την καλη εννοια...οσο επαιξε ηταν ο μονος που τους απασχολησε...εκανε οσα δεν κανανε οι αλλοι ολοι μαζι....και δειτε τα ματς του πατιτο...σε κανενα..μα κανενα δεν μπορει κανεις να τον πει αδιαφορο...τωρα τι γινετε με τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μανατζερ και την διοικηση δεν το ξερω...αλλα ειναι για μενα κριμα να μην εκμεταλευετε η ομαδα τον παικτη αυτον....να τα βρουνε και μεινει ο παικτης...μονο κερδος θα εχει η ομαδα και ας περνει λιγο παραπανω...ισως με την αποδωση του φετος ειναι και λιγα αυτα που θα παρει στο τελος της χρονιας..ισως λεω...ουτε καμμενος ειναι ουτε τελειωμενος οπως ουγκο και λεσκοτ...μια χαρα παικτης ειναι και εκανε και δηλωσεις οτι θελει να παραμεινει και να υπογραψει ξανα στην ομαδα.
Φίλε αυτό το είδαμε και πέρσι με βαργκας και πατιτο "πάλι". Είναι στο χαρακτήρα του Χιμενεθ για μένα Καλώς να μη βάζει παίκτες αν δεν είναι πλήρως συγκεντρωμενοι
Συμφωνω. Μαι αυτο που λεω ειναι πως αν ο παιχτης δεν ειναι συγκεντρωμενος, δε μας κανει ακομα και αν ναυαγισει η μεταγραφη. Δεν ειναι συμπεριφορα επαγγελματια αυτη.
Κωστα ....ο χρονος θα τα δειξει ολα.
λλαζεις τον προπονητη.
ωρω οτι εχει και μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του....αυτον θα τον δουμε...εχει τις προυποθεσεις να γινει πραγματι μεγαλος γκολκιπερ.....
γω σε κανενα ματς,ακομα και σε αυτα που μπηκε αλλαγη δεν μπορω να πω οτι ο παικτης δεν προσπαθησε και ειχε μαλιστα και καλυτερη αποδωση απο αρκετους αλλους.
α,τριστανσον και αυτο το λεω γιατι δεν ξεχναω τις εμφανησεις του με γαυρο (σε ολα τα ματς) και παοκ που εδειξε προσωπικοτητα και ηταν απο τους καλυτερους.....και σε θεμα ποιοτητας δεν μπορει να γινει καμια συγκρηση με τους αλλους....στα χαρακτηριστικα του σαν παικτη δεν θα αναφερθω τα εχω γραψει και αλλες φορες....αλλα αυτος ο παικτης σε ομαδα οπως ειναι αυτη την στιγμη η ΑΕΚ με λιβαγια,αραουχο θα κανει παππαδες....
Ο λυμπε πηρε μια αποφαση για μενα σωστη αφου υπαρχει θεμα με τους τερματοφυλακες.
Δεν γινετε να αλλαξεις τους τερματοφυλακες...α
Ο ανεστης για μενα το μεγαλυτερο του μειον δεν ειναι το αγωνιστικο(που εχει θεματα φυσικα)αλλα το οτι δεν εχει προσωπικοτητα.Δεν ξεχνω οτι στο τηγανι...ο τερματοφυλακας της ΑΕΚ εκανε καθηστερυση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο το 3 λεπτο....ουτε και την αστεια αποβολη του με τον γαυρο....το παλικαρι δεν εχει τα αντερα ενος σορεντινο,ενος ατματζιδη....ο μπαρκας ενω δειχνει οτι εχει προσωπικοτητα...θε
Παμε στον πατιτο που προσωπικα τον θεωρω τον καλυτερο μεσοεπιθετικο της ομαδας......
Αυτα που γινονται με τον παικτη πραγματικα δεν εχουν καμια λογικη....και πιστευω οτι ο ολος χειρισμος της διοικησης ειναι λαθος.... οτι ολα ξεκινησαν απο τον παραγκωνισμο του παικτη στα τελευταια ματς για να μην πιασει το μπονους συμμετοχων ειναι νομιζω γνωστο σε ολους....απο τοτε ο παικτης εμφανιζεται αδιαφορος και φραγκοφονιας.....ε
Ο χιμενεθ το καλοκαιρι ειπε οτι θελει να παραμεινει,αρα στον προπονητη κανει ο παικτης.
Το οτι μεχρι σημερα δεν παιζει η δεν εχουν κλεισει οι οποιες διαφωνιες ειναι ευθυνη για μενα της διοικησης.
Και για να το παω λιγο παραπερα.....για μενα απο την στιγμη παντα που ο προπονητης τον θελει.....ο ερχομος και του τριστανσον και του κλωναριδη ειναι λαθος...επρεπε να ερθει ο ενας απο τους δυο και να παρουν αλλο παικτη σε αλλη θεση.....πιστευω πως αν με καποιο τροπο λυθει το θεμα και παραμεινει ο παικτης θα βοηθησει παρα πολυ...πολυ περισσοτερο απο τους κλωναριδη,μπακασετ
Ποιος Πατιτο ρε φίλε;;;;
Ναι ειναι καλυτερος ο κλωναριδης και ο μπακασετας η ο μανταλος που παιζουν εξτρεμ αντι για αυτον...οταν εκανε χαζους τους γαυρους ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στο 1-0 με αινταρεβιτς και δεν τον πιαναν ουτε με λασο ..απλα τα καταφεραν να τον σακατεψουν για κανενα διμηνο ...ηταν αδιαφορος παλι ε?οταν σου κανει το 1-2 μεσα στο τηγανι παλι κακος ε?οταν χωρευε καρσιλαμαδες ο λεο ματος του παοκ και τον επαιζε μονο με αγκωνιες παλι κακως ο πατιτο ε?οταν μοιραζε 5 παρε βαλε χωρις υπερβολη στις αρχες της χρονιας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περσι ...ασχετα αν δεν τα βαζαν ο νεος ντεμης και οι αλλοι αμπαλοι παλι κακος ε?ανεξαρτητα με το αν μεινει η φυγει...αλλωστε η ΑΕΚ δεν κρεμετε απο κανενα πατιτο ...ο παικτης πρεπει να καταλαβαιτε οτι ο λογος που δεν παιζει ..μονο αγωνιστικος δεν ειναι....και για μενα ειναι αδικο προς το καλο της ομαδας και του παικτη να μην παιζει ενω ειναι στην ομαδα αυτο λεω.....
Στειλε βιογραφικο στην ΠΑΕ να σε παρει προπονητη,,θα γλυτωσουμε αρκετα φραγκα..κι αν δεν δεχτουν στειλε στον Αλεφαντο να σχολιαζετε μαζι..κι αυτος μονταζ κανει οπως το θελει..κι αμα σ αρχισει σε τπτ πες μας τις ομαδες π χεις δουλεψει..πες του οτι εχεις το χαρισμα
Από ότι λένε από μέσα ο Καμπολης δεν έκανε καλή σωστή δουλειά και ήτανε στο πρόγραμμα για να φύγει ο Καμπολης και ήρθε ο Λυμπε και τον έδιωξε και έφερε Μιχαηλίδη..... ***Αγαπησιαρη Νικόλα είμαστε όλοι μαζί σου κάνε τα κουμάντα σου για μια τεράστια ΑΕΚ όπως της αξίζει.......!!!!!!!!
Αγαπησιαρη Νικόλα Λυμπεροπουλε προχώρα κάνε την δουλειά σου.....!!!!
Βρε στο οακα θα έρθετε?????? Η μόνο λόγια και πάλι τα ίδια.........
Δεν νομιζω να φταει ο προπονητης.η το εχεις η κανε αλλη δουλεια.η μικκρη περιοχη και μεχρι το πεναλτι ειναι του τερματοφυλακα.αν φοβασαι να βγεις να πιασεις την μπαλα με τα χερια σου,που φτανεις πανω απο τα 2 μετρα δεν φταει ο προπονητης.και εννοειται μυαλο και ηρεμια
ολοι Α.Ε.Κ!!!!
Μόνο ΟΑΚΑ
Άσχετο, αλλά καλό θα ήταν τα εισιτήρια με Αούστρια να πωλούνται από τώρα στα εκδοτήρια ώστε όποιος θέλει να πάει και στα 2 ματς να μην ταλαιπωρείται 2 φορές στα εκδοτήρια και για να προσελκύσουν πιο πολύ κόσμο
"...κάποιος Καμπόλης"? Ο ανθρωπος ηταν μελος του τεχνικου τιμ της ομαδας επι 7 χρονια!! Δεν ειναι προσβλητικη τετοια εκφραση? Σε τετοιο επιπεδο δεν καθεσαι τυχαια για τοσο καιρο!
Οταν μιλάει χωρίς σεβασμό για τον Νίκο Λυμπερόπουλο ο Καμπόλης είναι "κάποιος Καμπόλης".
Ολοι κρινονται και εσυ στην δουλεια σου κρινεσαι,εσυ ειδες αποτελεσματα με τον Καμπολη;Τι να κανουμε,δεν κανουν ολοι για ολες τις εταιρειες.
Εγω περιμενω να κινηθει γρηγορα κσι για να κλεισει καποιο ταλεντοο
O τερματοφύλακας η το εχει η όχι θέλει γρήγορα αντανακλαστικά κ πολύ εξυπνάδα .ο προπονητής σε κρατάει σε φόρμα . και η εμπειρία ερχετε με τους αγώνες . ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ της θέσης τα μαθαίνεις μικρός .η εξελειξη του πρέπει κ από μόνος του να κάνει εξτρα προπονήσεις και αυτό θέλει ώρες πολές
Κώστα καλα τα λες και συμφωνώ απολητα! Ο ΝΙΚΟΛΑΣ άλλαξε και τώρα ξέρει τι πρέπει και πως να το κανει ! Προχώρα Νικόλα και εμείς κλειστό το στόμα μας και θα μιλήσουμε στο τέλος που θα γίνει η σούμα.
Η ομάδα η ήταν μια χαρά πριν έρθει ο Λυμπεροπούλος ευχόμεθα καλή συνέχεια τώρα και να δούμε τη μεταγραφές θα νας φέρει όταν έρθει η ώρα.
Κώστα ο Πατίτο θα πωληθεί όταν, όπως και στο ποσό που θέλει η ΑΕΚ. Δεν θα ξεπουληθεί απλά αν δεν υπολογίζεται.
Το μέλημα του Λυμπε πρέπει να είναι να μην ξαναέχουμε περιπτώσεις συμβολαίου Γιόχανσον. Εγκαίρως ανανεώσεις για να έχουμε το πάνω χέρι στις πωλήσεις.
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Συνέχισε έτσι.
Κωστή,κάτι υπονοείς μ'αυτό το ποστ.....παίζει δηλαδή να ανανεώσει ο Iceman;;
Γιατι αρνητικες ρε παιδια?
Εμένα μου φαίνεται πως μετά από τα μικρά περάσματα σε εμάς και τον ΠΑΟ ο Λυμπεροπουλος γύρισε αποφασισμένος να πετύχει σε αντίθεση με την προηγούμενη παρουσία του που είχε το φόβο του αρχαριου
Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια. Τρία πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση χτες:
1) Η αντίδραση του Καμπόλη απαράδεκτη. Μιλάμε για έναν χώρο που οι αλλαγές προσώπων σε όλα τα επίπεδα γίνονται ανά πάσα στιγμή σε χρόνο dt. Οι "πικρίες" και οι "υπόνοιες" στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι μικροπρέπειες και περιττές. Τώρα αν έφταιγε ο Καμπόλης ή οι τερματοφύλακες μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απλά λύγισαν στο βάρος θα φανεί εν καιρώ. Αλλά κι ο Μπάρκας κι ο Ανέστης να μην μπορούσαν να εξελιχθούν το κόβω χλωμό.
2) Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πρωτοσέλιδο "εμβληματικά αντικειμενικής" εφημερίδας της τελευταίας 15-ετίας. Όταν όλα αυτά τα χρόνια επέλεγε δήθεν να μην ασχολείται με διαιτησίες αλλά με το ποδόσφαιρο, περνώντας τα εγκλήματα με ψιλά γράμματα σε στυλ "διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για δυο οφ σάηντ", χτες επέλεξε να ξεσπαθώσει μιλώντας για πέναλτυ φαντάσμα.. Δεν πειράζει, καλύτερα να ξέρουμε και με ποιον έχουμε να κάνουμε.
3) Από την μια έχεις τον Πατίτο, από την άλλη έχεις τον Βράνες. Διαφορετικές θέσεις μεν, αλλά αντιπαράδειγμα ποδοσφαιρικό ο μεν και παράδειγμα παιχτικό ο δε. Ο Πατίτο 27 χρονών είναι και έχει χαραμίσει το ταλέντο του ήδη, το μυαλό του στα φράγκα μόνο και δεν καίγεται και ιδιαίτερα να αποδείξει ότι άξιζε το μισό μύριο που τσίμπησε πέρυσι για να θυμόμαστε μόνο το ΑΕΚ-Ξάνθη και το οσφπ-ΑΕΚ. Αν μείνει δεν ξέρω πως και τι μπορεί να κερδίσει ο Μανόλο από εκείνον, αλλά το πιο πιθανό είναι να τον βλέπουμε σε κανά αγώνα κυπέλου μέχρι τους 16 προκειμένου να δώσει ανάσες στους συμπαίχτες του.
Καλημέρα και ούτε ένα απούλητο την Κυριακή!
Υποθέτω ότι ο ρόλος του "ανιματερ" δεν είναι στο Job description του Λυμπε, εξ ου και μιλάς για προσωπική υπέρβαση. Από τη στιγμή όμως που είναι αποτελεσματικός σ αυτό (και το είδαμε), του το πιστώνω. Ούτως ή άλλως, έχω διαπιστώσει ότι εδώ και χρόνια, ειδικά οι "καλες" κερκίδες του οακα, θυμίζουν πιο πολύ εκκλησία και "γκρίνια forum", παρά εξέδρα ΑΕΚ. Ελπίζω φέτος η δικαιολογημενη προσδοκία τίτλου να το αλλάξει αυτό. Οπότε, προχώρα Νίκο. Εύχομαι και στα λοιπά σου καθήκοντα να αριστευσεις όπως και όταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έπαιζες.