Είναι ως τώρα η… αποκάλυψη της ΑΕΚ. Ενας Μιχάλης Μπακάκης συγκλονιστικός να «οργώνει» τη δεξιά πλευρά της Ένωσης, μιλάει για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του και δηλώνει δικαιωμένος που αποφάσισε να ακολουθήσει την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική και που τώρα ζει μαζί της όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Μιλώντας στην εφημερίδα SPORTIME ο δεξιός μπακ χαφ λέει: «Είναι σαν δικαίωση για εμάς γιατί ήρθαμε στην ΑΕΚ στη Β’ Εθνική. Θέλαμε από την αρχή να την ανεβάσουμε ψηλά πάλι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Όσο για τη νίκη επί της Ριέκα και την πορεία στον όμιλο; «Μετά από αυτή τη νικη υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Κοιτάμε όμως κάθε ματς ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Η πρόκριση πιστεύω θα κριθεί στο ΟΑΚΑ και κυρίως με την Αούστρια και τη Ριέκα. Αν πάρουμε αυτά τα δυο ματς και φτάσουμε τους 9 βαθμούς μπορούμε να προκριθούμε», τονίζει ο Μπακάκης.
Για το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και τον Χιμένεθ σημειώνει: «Η ομάδα όλα τα χρόνια είχε καλό κλίμα. Και φέτος έχει φυσικά. Εχουμε έναν προπονητή που μας εμπιστεύεται και τον εμπιστευόμαστε. Έχουμε μάθει το πλάνο του από πέρυσι και είναι πιο εύκολο να μας περνάει πράγματα φέτος. Ειμαστε στην καλύτερη φάση μας. Ολοι πιστεύουν ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι όμως νωρίς ακόμα. Θα πηγαίνουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και ό,τι γίνει. Κάποια στιγμη μπορεί να έρθει μια «σφαλιάρα». Εκεί πρέπει να μας δείξει ο κόσμος εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαία αυτά ως τώρα. Οπως θέλει να κερδίζουμε ο κόσμος έτσι θέλουμε κι εμείς. Να μας στηρίξει για να πάμε καλά μαζί στην επίτευξη των στόχων».
Καταλήγοντας μιλάει και για τη δική του απόδοση ως τώρα: «Εχει αλλάξει η ψυχολογία μου. Μου έχει δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής. Πιστεύω στον εαυτό μου περισσότερο. Νομίζω ότι φέτος είναι ο ρυθμός που έχω πάρει από τα συνεχή παιχνίδια. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Υγεία να έχουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εμενα ο μπακακης μου θυμιζει εποχη μπορμποκη.μπραβο μιχαλη και με κιαλλη δουλει θα εισαι το δεξι μπακ της επομενης δεκαετιας,και στην αεκ και στην εθνικη
Ναι,αλλά όπως λες δεν ειμαστε έτοιμοι για Ευρώπη.
φίλε, αν είχε την τεχνική του Μπορμπόκη, θα είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα προτού προλάβεις να πεις ΑΕΚ! Τρελά πνευμόνια , πολύ καλός αμυντικά, επιθετικά προτιμώ Γκάλο, αλλά συνολικά έτσι όπως παίζει, τη φανέλα σπίτι του!
Μη γραφεις ΑΕΚ με μικρα. Και μετα φταιμε εμεις που σε λεμε γαυροτρολ.
Προτεινω να παρει ο Μελ απ το χερι τον Μιχαλη και να πανε στο ληξιαρχειο να του αλλαξουνε το επιθετο απο ''Μπακ-ακης'' σε ''Μπακ-αρας''!!! Δε γινεται ρε λεμε!!!
Από τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού ο νέος Μπακακης!
Μετά την πρώτη νίκη κ μάλιστα εκτός εδρας, σίγουρα σκεφτήκατε όλοι το πρώτο ματς στ πλέι οφ που ξεκινήσαμε με νίκη επί του παοκ!!!!
Πάμε γερά για την πρόκριση!!! Μπράβο ρε μηχανάκι!! Οσο πας και καλύτερος!!
Φιλε πραγματικά...
Είμαι πολύ περήφανος για τον Μπακακη, τον έχω κραξει αβερτα (και δικαιολογημένα) αλλά βλέπω οτι πλεον ανεβαίνει επιπεδο, περιμένω να δω καλύτερες σέντρες και λίγο πιο σιγουριά στο παιχνιδι του μεσοεπιθετικα. Φαίνεται οτι δουλεύει πλεον σωστα και ανυπομωνω να τον δω και στην Εθνική ομάδα. Μην χαλαρωσεις όμως Μιχάλη!
ΤΟ 2015 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΓΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΤΟΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Υγεια Μιχαλη , ταπεινα προχωραμε !!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ !
Ρε παιδιά είμαστε πολλοί στα Βριλήσσια, πρέπει να οργανωθούμε, είμαι 45 και το λέω αυτό χρόνια τώρα. Θα τα πούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Άμα δείτε μαύρη φανέλα με Dimpa21 μιλάτε
Ρε Nikaia 1961 είμαι Βριλησσιωτης από το 78 στο καφέ του Μπινιάρη βλέπω τα εκτός έδρας.. κερνάω μπυριτσα στην πρώτη ευκαιρία χαχαχα
Τι γίνεται δω; Όλοι στου Μπινιάρη πάμε; Χαμός έγινε προχθές
ΦΙΛΕ ΣΥΝΟΠΑΔΕ ΡΩΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ.ΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ.
Ο για πολλάχρονια δεξιος μπακ της Εθνικης μας στο μελλον!ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
Νιώθω και εγώ λίγο δικαιωμένος που δεν σταμάτησα να σε πιστεύω ούτε στιγμή.
Μιχαλαρα συνέχισε και θα φτάσουμε μαζί πολύ ψηλά.
Κι αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραδειγμα του πως μεγαλωνει ενας καλος παικτης σε μια σοβαρη, μεγαλη ομαδα σταδιακα και γινεται παικταρας.Με δουλεια, εμπιστοσυνη και υπομονη. Οτι και να λεμε στις πικρες, Χιμενεθ δεν περασε ξανα τα τελευταια χρονια, απο τον Σαντος και τον Φερερ εχω να δω παικτες να μεγαλωνουν, να κανουνε το μπαμ οχι απλα να βελτιωνονται λιγο (σαφως δεν παω πιο πισω χρονικα, Μπαγεβιτς,κτλ.). Μπακακης, Γαλανοπουλος, Σιμοες (!!!), Λαμπροπουλος και αναγεννηση Αραουχο (με τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βοηθεια του κοσμου επισης). Επισης, ερχονται παιδια που δειχνουν σοβαρα πραγματα οπως Αντωνιου, Βλαχομητρος και Μπαμπης(μ αρεσει πολυ αυτο το παλικαρακι). Καλημερα!!!
Θελω να πω κατι. Ολοι μας απορουσαμε και απαξιωναμε τον μπακακη πριν λιγο καιρο χωρις να αναλογιστουμε απο τι σοβαρο τραυματισμο επεστρεψε. Τιποτα αυτο. Ασχετως τα στραβα αποτελεσματα ναχουμε υπομονη με την φορμα καποιων παιχτων. Μπραβο στον Μπακακη και του ευχομαι να εχει και την διαρκεια που χαρακτηριζει τους μεγαλους παιχτες.
Όχι όλοι!!!
Υπάρχουν και αυτοί που δεν απαξιώνουν τον κάθε ποδοσφαιριστή και προπονητή σε κάθε στραβή, λες και δεν κάνουν ποτέ λάθη στη ζωή τους!
Οι Ελληνες το χουν αυτο!Ανυπομονη με απειρη ισχυρογνωμοσύνη !
Λοιπον είμαι απο αυτους που στηριζαν Μπακακη και Λαμπροπουλο (δεν ξερω αν ημασταν πολλοι).
Ελεγα το εξής ακρως φυσιολογικο για όποιον έχει παίξει μπάλα:
-Αθλητικα είναι πολλοι καλοι ,σκυλια.Δεν χρειαζεται να εισαι ο Μεσσι για να παιζεις αμυνα!!Αν δεν πάρουν χρονο συμμετοχης δεν μπορουμε να βγάλουμε συμπερασματα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
-Τιποτα!Οι αλλοι με ενα στα 10 ματς που παιζαν τα παιδια,βγαζαν τα συμπερασματα τους.
Θέλω να πω να μην βιαζομαστε .Να τους στηριζουμε και ενας λόγος παραπανω ειναι ότι ειναι Ελληνοπουλα.
Οταν με το καλο επιστρεψει ο Λαμπροπουλος ,αναμεσα σε τοσους βραχους στην ευλογημενη φετος αμυνα μας ,να του δώσουμε χρονο.
Να είμαστε περηφανοι που έχουμε έναν Μπακακη ,εναν Μανταλο ,εναν Γαλανοπουλο ,εναν Λαζαρο,τον Ανεστη (που παρα τις εξαιρετικες του εμφανισεις καποιοι εμπαθείς τον κράζουν ακόμα) ακόμα και τον Λαμπροπουλο ,που αν δεν ηταν οι Σωκατης - Μανωλας ισως κι αυτος να ειχε μια θεση στην Εθνική !
Να ειμαστε ανεχτικοισε μια ΑΕΚ που μπορει να σταθει άνετα με 9 Ελληνες στην ενδεκαδα της και να κοντραρει οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα με αυτους.
ΥΣΤ:Εζησα την ΑΕΚ του Ντεμη του Τσιαρτα ,ζαγορ κατσουρ και και και...Η σημερινη Αεκ με τα Ελληνοπουλα εκεινη μου θυμιζει πιο πολυ απο κάθε άλλη των τελευταίων ετών!!!Μακαρι να συνεχισει ετσι και στο Μιλανο θα υψωσουμε σημαια με το δικεφαλο αετο
Κάποια στιγμη μπορεί να έρθει μια «σφαλιάρα». Εκεί πρέπει να μας δείξει ο κόσμος εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαία αυτά ως τώρα. Οπως θέλει να κερδίζουμε ο κόσμος έτσι θέλουμε κι εμείς. Να μας στηρίξει για να πάμε καλά μαζί στην επίτευξη των στόχων».
Ελπιζω να το καταλαβουν ολοι αυτο που ειπε ο Μιχαλης.Πολυ σημαντικο για την νοοτροποια του κοσμου μας!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μπραβο Μιχαλαρα εχεις κανει μεγαλη προοδο...
Ακριβως αυτο ηθελα να πω κι εγω, πολυ σωστος!
Συνεχη παιχνιδια-Εμπιστοσυνη-Στηριξη στις στραβες..Απ τ στιγμη που η διοικηση ειν οκ σ ολα,αυτα τα 3 χρειαζεται ο ΚΑΘΕ παιχτης..Στ 1ο δν μπορουμε ν κανουμε κατι,ΕΚΤΟΣ απ το να το συνυπολογιζουμε στις κρισεις μας..Στ αλλα 2 ομως,ειμαστε μεσα ΚΑΙ εμεις.Περιμενουμε απ τ παιχτες συνεχη βελτιωση,ας ΞΑΝΑγινουμε κι εμεις αυτο που ειμασταν.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ μεγαλης ομαδας,που ηταν μελος της οικογενειας των παιχτων,συμπαραστατης,ΟΧΙ κριτης και φοβητρο ΜΟΝΟ για τους αντιπαλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχτες..
«Η ομάδα όλα τα χρόνια είχε καλό κλίμα. Και φέτος έχει φυσικά. Εχουμε έναν προπονητή που μας εμπιστεύεται και τον εμπιστευόμαστε. Έχουμε μάθει το πλάνο του από πέρυσι και είναι πιο εύκολο να μας περνάει πράγματα φέτος." Θα σταθω εδω λεγοντας πως ειναι μεγαλη υποθεση να εμπιστευονται οι παικτες τον προπονητη αλλα να ξερουν και να εχουν μαθει τι ζηταει και πως το θελει! Ο Χιμενεθ εχει καταφερει να ενωσει ψυχολογικα την ομαδα και εμπιστευεται σχεδον ολους τους παικτες του το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ιδιο.Οσο για τον Μπακακη τι να πω εσωτερικη μεταγραφη το παιδι συγχαρητηρια που δουλεψε και εφτασε ως εδω το αξιζει και με το παραπανω!!
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΙΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ...
Υγεία να έχεις ρε παιδί και όλα μπροστά σου είναι. Έχεις κλείσει πολλά στόματα φέτος!
Μπράβο ρε Μιχαλάρα μας έχεις εντυπωσιάσει όλους,συνέχισε έτσι έχεις χρυσό μέλλον μπροστά σου!!!
Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΚΗΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΚΑΚΗ......
ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...