Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δοκιμή με Λεονάρντο

Ο Βραζιλιάνος πήρε την θέση του Μπλάνκο στην 11αδα των βασικών στο σημερινό διπλό - Αριστερό μπακ έπαιξε ο Λαγός

Ο Νίκος Γεωργέας σήμερα προληπτικά δεν έκανε κανονικά προπόνηση και έτσι στο διπλό της προπόνησης την θέση του στο αριστερό άκρο πήρε ο Παναγιώτης Λαγός. Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία και ο Γεωργέας θα παίξει κανονικά την Κυριακή με τον Λεβαδειακό. Στο κέντρο της άμυνας παρέμειναν οι Κώστας Μανωλάς και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, δεξί μπακ ο Κάρλος Αραούχο και στο τέρμα ο Σεμπάστιαν Σάχα. Αμυντικά χαφ ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου με τον Παντελή Καφέ, ενώ στα χαφ υπήρξαν αλλαγές. Ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν ξεκίνησε με τους βασικούς και έτσι αριστερό χαφ ήταν ο Λεονάρντο και δεξί χαφ ο Γκουστάβο Μαντούκα, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Ράφικ Τζιμπούρ και Κριστσιάν Νέμεθ.

Στην ομάδα των αναπληρωματικών ήταν οι Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Καράμπελας, Αλεξόπουλος, Γιάχιτς, Μάκος, Γιαχάγια, Χέρσι, Σκόκο και Γκερέιρο - Μπλάνκο. Ωστόσο, οι βασικοί σήμερα πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση και φάνηκε το δίδυμο των Τζιμπούρ - Νέμεθ να αποδίδει πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο του προπονητικού διπλού έπαιξε ο Μπλάνκο στην θέση του Νέμεθ σε σύστημα 4-4-2.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ