Με δυο γκολ ξεκίνησε το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ ο Λιονέλ Μέσι, στο 3-0 επί της Γιουβέντους, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός άσος έχει την ικανότητα να σκοράρει από παντού.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε: “Δίνουμε αξία σε αυτή τη νίκη, κυρίως για τα δεδομένα που δημιουργεί όσον αφορά στην πρόκριση. Νικήσαμε τη φιναλίστ της περυσινής σεζόν, χωρίς να δεχθούμε γκολ κι έχοντας πετύχει τρία. Έχεις την αίσθηση ότι όταν ο Λέο παίρνει την μπάλα, κάτι καλό θα συμβεί για εμάς.
Μπορεί να σου βάλει γκολ από παντού. Από τα αριστερά, από τα δεξιά, από το κέντρο. Είναι αρχηγός, ένας από τους καλύτερους του κόσμου.
Το 1-0 ήταν κομβικό για την εξέλιξη του ματς. Είχαμε δυσκολία στην αρχή, αλλά και την ηρεμία να παίξουμε, να κλέψουμε την μπάλα, να φθάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Δεν ξέρεις πότε μπορεί να "ανοίξει" το παιχνίδι”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
