Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Λισγάρας για το πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός

Ο αμυντικός της Ξάνθης πήρε θέση για τις φάσεις που διαμαρτύρεται η ομάδα του Πειραιά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, 1-1 με την Ξάνθη, και στην ομάδα του Πειραιά το έριξαν στην... κλάψα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου.

Μεταξύ άλλων, στον Ολυμπιακό φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε με τον πρωταγωνιστή της φάσης, τον Χρήστο Λισγάρα, να δηλώνει το εξής: “Η άποψή μου είναι ότι δεν έχω καμία πρόθεση, είμαι γυρισμένος, δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω το οτιδήποτε. Δεν έχω άποψη, δεν τον έχω δει, δεν ξέρω κιόλας τι έχει γίνει. Έχω γυρίσει, δεν έχω πρόθεση και δεν έχω και άποψη τώρα, δεν ξέρω”.

Ο 31χρονος αμυντικός ήταν εκείνος που ισοφάρισε, για λογαριασμό της Ξάνθης, και για τη φάση του γκολ είπε πως “δεν έχω άποψη, αλλά πιστεύω ότι είναι κανονικό”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ