Όπως είναι γνωστό, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται στην Ιταλία, προκειμένου να υποβληθεί εκεί στην απαραίτητη επέμβαση, προκειμένου να του αφαιρεθεί η λάμα από το χέρι του, η οποία του είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Ο Ουκρανός στόπερ προσπάθησε η εγχείρηση να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και τελικά μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Τρίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κάθε Τρίτη τα ίδια ελάτε, την άλλη εβδομάδα θα λέτε την τρίτη πάλι, έχουμε φάει δέκα μέρες αν την είχε κάνει στην ώρα του ακόμα και ολυμπιακο θα προλάβαινε, μία ζωή μέσα στην καθυστέρηση αυτά τα ιατρικά
Πλάκα πλάκα φάγαμε 1 εβδομάδα με τις καθυστερήσεις χωρις λόγο
Μεγάλη προσωπικότητα.Στα παιχνίδια με Μπριζ ήταν παντού.Τον χαίρομαι παιδιά ένα λόγω παραπάνω που από πέρυσι όσες φορές έμεινε εκτός (και δεν ήταν λιγες) γύριζε γρηγορότερα και πάντα συνεπής στα αμυντικα του καθήκοντά.Εχουμε την τύχη να τον βλεπουμε εδώ έστω και σε αυτήν την φάση της καριέρας του.