Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παπαδόπουλος: Πρώτα Εσθονία, μετά Βέλγιο

Τι είπε ο άσος του Αμβούργου για τα ματς της Εθνικής μας ομάδας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κατά την παρουσίαση της συνεργασίας της ΕΠΟ με την εταιρεία ένδυσης «Prince Oliver» o Κυριάκος Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα ματς με Εσθονία και Βέλγιο. «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις μέρες, θα δούμε βίντεο και θα μελετήσουμε αναλυτικά την Εσθονία. Πιστεύω ότι ακόμα κι αν έχουμε τραυματισμούς κι ας είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ανέφερε αρχικά. 

Όταν ερωτήθηκε, δε, για την επιστροφή στην Εθνική μετά την τιμωρία του, είπε: «Πάντα έχω κίνητρο. Όταν παίζουμε για την Εθνική μας πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να κερδίζουμε». 

Όσο για το γεγονός ότι οι παίκτες έρχονται από προετοιμασίες με τις ομάδες τους, απάντησε: «Πάντα η Εθνική είναι διαφορετικό από ό,τι είναι με τις ομάδες μας. Βρισκόμαστε για 20 μέρες, αλλά γνωριζόμαστε και δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Το μυαλό μας είναι μόνο στην Εσθονία και μετά κοιτάμε το Βέλγιο». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ