Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πάλεψε με τον Φλόιντ Μέιγουέδερ για 10 ολόκληρους γύρους, έχοντας μάλιστα την πρωτοβουλία στους πρώτους τρεις. Ωστόσο, στον τελευταίο γύρο ο Αμερικανός "κόλλησε" τον ΜακΓκρέγκορ στα σχοινιά και χρειάστηκε η παρέμβαση του διαιτητή, ο οποίος σταμάτησε τον αγώνα και έδωσε τη νίκη στον Μέιγουεδερ με τεχνικό νοκ άουτ. Με αυτή τη νίκη, ο Φλόιντ Μέιγουεδερ έφτασε το 50-0 και έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε ο Ρόκυ Μαρσιάνο εδώ και 50 χρόνια, με 49 νίκες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μαρσιάνο είχε αποσυρθεί στα 31 του, ενώ ο Μείγουεδερ πλέον είναι... 40άρης.
«Ήταν σίγουρα ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι καλός μαχητής, αλλά ήμουν καλύτερος», ανέφερε ο Μεϊγουέδερ.
Ο ΜακΓκρέγκορ με τη σειρά του είπε: «Δεν είναι πολύ γρήγορος ή δυνατός, αλλά είναι πολύ συγκροτημένος και έπαιξε πολύ καλά την τακτική του. Θα μπορούσα να συνεχίσω και μετά το δέκατο γύρο, θα μπορούσε να με αφήσει ο διαιτητής. Κι ας έπεφτα στο έδαφος. Ας με άφηνε ακόμη και να με βγάλει νοκ άουτ. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτό το σημείο, με έχουν στραγγαλίσει σε ζωντανή μετάδοση και επέστρεψα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο πιο fake αγωνας που εχω δει μετα τους "Γιγαντες του Κατς" με τον Χαλκ Χογκαν! Οχι πως ηταν στημενο...απλα χωρις ΚΑΜΙΑ ελπιδα να ειναι αλλος ο νικητης εκτος του Μέιγουεδερ. Αν...αν περνουσε καμια τυχερη γροφια ο Μακ Γκρεγκορ, ισως. Ηταν τοσο χτυπητο οτι ο Μέιγουεδερ κρατουσε τον εαυτο του για να μην τον βγαλει νοκ αουτ νωρις και κλαιει ο κοσμος τα λεφτα του (14,000 μεσος ορος τα εισητηρια) που ηταν ξεφτιλα. Απο τον πρωτο γυρο που εκανε δυο χτυπηματα (ενα στον αερα και ενα στο σωμα) ήταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο αυτα που ο Μέιγουεδερ δεν εχανε ΠΟΤΕ. Και ηταν ευκαιριες για νοκ-αουτ. Οκ παντως! Ωραιο σόου και σαν τετοιο ξυπνησα πρωινιάτικα για να το δω λαϊβ και το ευχαριστήθηκα παρολο που η γυναικα μου ελεγε "εισαι τρελος, πρωινιάτικα;" :)
Εξαιρετικη ευκαιρια να βγαλουν τρελο χρημα και οι δύο και για τον Μέιγουεδερ να σπασει ενα ρεκορ που κρατουσε δεκαετίες. Αυτα...και πάμε γι'αλλα...!
Απαντάω στους δυο φιλους απο πανω!Πραγματικά ο Connor ειναι ενας τυπος με την υπεροψία του να περνά ακομα και το ταλέντο του!Βέβαια αυτό πουλάει!Όσο αφορά στα αθλήματα το ufc ειναι ενα αθλημα που θέλει μεγαλα Κακαλα!Νομίζω θα άντεχε ακόμα πιο πολλούς γύρους γιατι για αυτο ειναι εκπαιδευμένοι αυτοί οι αθλητές!Ο Money δεν θα την παλευε στο οχταγωνο ουτε τωρα ουτε πιο μικρος!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!Σεβασμός και στους δυο!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι τενεκέδες ειναι στα σκουπίδια αυτοί και οι δύο ειναι διαμαντια
Ο Connor δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο άθλημα. Αυτό που ασχολείται είναι κάτι λίγο απ' όλα, χωρίς κανονισμούς και με μηδενική πειθαρχία μέσα στο κλουβί.
Δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να νικήσει, όχι τον floyd, που ΗΤΑΝ κορυφαίος όταν ΗΤΑΝ ενεργός, αλλά κανένα άλλο μποξερ, όπου θα ήταν στα κιλά του και πιο ψηλός από αυτόν. Πιθανότατα να έχανε και πολύ πιο εύκολα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επίσης ο Floyd δεν είπε ποτέ πως θα τον κέρδιζε σε ένα αγώνα στον δρόμο, δεν προκάλεσε αυτός αλλά ο ανειδίκευτος φαφλατάς υπερόπτης.
Δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει ο mgregor.
Που να πας ρε τενεκέ που αν σε άφηνε ακόμα 10" θα γινόσουν ένα με το ρινγκ. Όλο λόγια και απειλές ήσουν για την κονόμα και το image...Για το κλουβί και για μάχες τού δρόμου είσαι πολύ καλός. Αντοχή για 12 γύρους με καλό αντίπαλο δεν έχεις.