Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία. «Ο Τζούρτζεβιτς επέλεξε την Αθήνα» είναι ο τίτλος του θέματος, με τους Σέρβους να τονίζουν, επικαλούμενοι πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ότι εντός των επόμενων 2-3 ημερών θα φτάσει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη σειρά του θα καταβάλει στην Παρτιζάν ένα ποσό μεταξύ 2,5 και 3,5 εκατ. ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

2,5-3 εκ.ε ...άνετα μπορούσε να κλείσει στην ΑΕΚ ,κρίμα ...αντί να κυνηγάμε μόνο τον Αραούχο ,μπορούσαμε να τον κλείσουμε ,δεν αρέσει στη διοίκηση ; πολύ καλός με σούπερ μεταπωλητική αξία .