Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 17:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 35 : 5€
Θύρες 3, 21 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 8, 10, 11, 13, 23 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 9 : 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.
Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.
Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων, η οποία μπορεί να αγοραστεί είτε από το ίντερνετ από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ και η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της σε κάθε περίπτωση να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
παίδες, μου περισσεύουν 3 εισιτήρια στην Θ11Α - Σ11, όποιος τα θέλει ας μου απαντήσει ή ~19:30-19:45 έξω από τα εκδοτήρια του ΗΣΑΠ
Διευκρίνιση: εννοείται στην τιμή τους, δεν πάω να βγάλω κέρδος
δόθηκαν, μην ασχολειστε
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25000 ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ 40000?40000 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΘΥΡΕΣ ΠΑΝΩ.
Σημαίνει γεμάτο όμως όλο το κάτω γιατί υπάρχουν και θύρες που δεν ανοίγουν.Οποτε πες όλο το ανοιχτό κάτω συν 6 θύρες από πάνω.
Πρόκειται για μια καλή ιδέα που με τον τρόπο που υλοποιείται πάνε να την κάψουνε!!!
Αντιπρόταση: ΝΑΙ στην υποχρεωτικότητα του 10ευρου ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην αγορά εισιτηρίων.
Δηλαδή, να βγάλω εγώ την κάρτα φίλου ΑΕΚ και να αγοράσω 3 εισιτήρια (δικό μου και των 2 παιδιών μου).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Με αυτόν τον τρόπο και η ερασιτεχνική ενισχύεται και ο οικογενειακός προγραμματισμός δεν τινάζεται στον αέρα.
Κατά τα άλλα αν δεν υπάρχει άμεση διευκρίνιση από την ΠΑΕ λέω και εγώ να γίνω ΑΕΚτζής του πληκτρολογίου
10 Ευρ'ω για τη Μάνα ρε παιδιά, ένα σινεμά, ένα κρασί, δλδ το κάνουμε θέμα και αυτό και θέλουμε μετά γήπεδα και Αραούχο?
Δεν έχει νόημα όπως το λές φίλε θα βγάζανε όλη μια κάρτα και θα παίρνανε 20 άτομα εισητήριο.Πιο σωστό θα ήταν να μην ήταν υποχρεωτική η κάρτα στο παιδικό ή με την κάθε κάρτα να μπορούσες να πάρεις και 2 παιδικά.Αλλά ρε παιδιά σας καταλαβαίνω όμως όχι γκρίνια και για αυτό ίσως απο τα πιο σωστά πράγματα που έχει κάνει η διοίκηση.Οι γαύροι δηλαδή σε τόσο καλύτεροι οικονομική κατάσταση είναι και δεν μουρμουράνε που έχουν την κάρτα αυτή απο το 2013 και είναι και πιο ακριβή?έχετε δεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως απο όλα αυτά τα έσοδα τι κάνει ο ερασιτέχνης ολυμπιακός,δεν θέλετε όλοι έσεις δυνατή ερασιτεχνική ΑΕΚ?
Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να υπάρχει κόφτης στο 1 + 2 που καλύπτει τις συνηθισμένες οικογενειακές ανάγκες. Ένα καλά οργανωμένο Τμήμα εισιτηρίων θα έλυνε τις ασυνήθιστες
Επίσης, στην Ελλάδα καλώς ή κακώς το Επώνυμο του παιδιού είναι συνήθως ίδιο με του πατέρα.
Σχετικά με τους Γαύρους, που αναφέρουν και άλλοι φίλοι, νομίζω ότι έχουν απολέσει προ καιρού το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προφίλ της λαϊκής ομάδας. Μόνο οι έχοντες και κατέχοντες μπορούν να τους παρακολουθούν: με ποσοστό 50% μόνο στην Αττική και γήπεδο 32.000 θέσεων δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να πέφτει καρφίτσα (για να μην αναφέρω και τους εξασφαλισμένους από την παράγκα τίτλους). Δεν μουρμουράνε λοιπόν γιατί ΔΕΝ σκοπεύουν να πάνε στο γήπεδο…
αν αφήσουμε στην άκρη το ποσο σημαντικα είναι τα χρηματα για την ερασιτεχνικη, μπορουμε να συμφωνησουμε οτι το συστημα που εχουν σκεφτει εχει πολλά ελαττώματα, τα οποία σε ένα ποσοστό θα μειώσουν την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο;
απο εκει και πέρα, 8.000 διαρκείας χ 10€ καρτα φίλου= 80.000€... και ρωταω, δεν μπορουσε ο Μελισσανιδης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ή/και αλλοι ευποροι ΑΕΚτζιδες αν δωσουν απο 80-100 χιλιαδες για τη μανα ΑΕΚ;
Για χρηστες απλου εισιτηριου.. αν υπάρξουν 70.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! χρηστες (καρτα βγαζεις μια φορα) τοτε θα μιλάμε για 600.000€ που σιγουρα ειναι καλα λεφτά, οπότε μακάρι να υπάρξουν...
Και 50 χιλιάδες να πάρουν τη κάρτα ενίσχυσης της Ερασιτεχνικής,που περισσότεροι θα είναι καθότι υποχρεωτική,τα έσοδα φτάνουν το μισό εκατομμύριο.Μέγας αιμοδότης της ομάδας ο κόσμος.Είναι απαράδεκτο να μην είναι πρωταθληματικό ένα τμήμα της τουλάχιστον.Το χάντμπολ.
Κάποιος που μπορεί να δει ποιες θύρες είναι sold out και πόσες έχουν εισιτήρια ακόμα;Γενικά πόσος κόσμος αναμένεται το βράδυ;Ο Κέτσε είπε για 30 με 40 χιλιάδες.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως στα ντέρμπι και σε ματς Ευρώπης όπως πέρυσι με Σεντ Ετιέν και φέτος με ΤΣΣΚΑ,στη καταμέτρηση των εισιτηρίων ο τελικός απολογισμός είναι σταθερά περίπου δέκα χιλιάδες κάτω από τον κόσμο που φαίνεται στο γήπεδο κι αναφέρεται στα sites;Κι από ότι έχω διαβάσει τα διαρκείας υπολογίζονται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανονικά στη καταμέτρηση.Μπαίνουν δέκα χιλιάδες χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο;
μαγκα μου ειδα πριν λιγο οτι εχουν μεινει λιγες θεσεις στην 8-10-2-3 περιπου καμια 500αρια συνολικα. Εγω θα παω το απογευμα και ελπιζω να ανοιξουν καμια θυρα γιατι το κοβω χλωμο να βρισκω
Με το κατω διαζωμα τι γινεται εχεις εικονα?
Στο κάτω διάζωμα σύμφωνα με όσα λέει ο dados 21 έχουν μείνει στην 23 κάποια.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Άρα αν έρθουν σχεδόν όλα τα διαρκείας περίπου 35 χιλιάδες έχουν κλείσει θέση για απόψε.Δεν αποκλείεται μέχρι τις 9 να φτάσουν κοντά στις 40 χιλιάδες.Αν έχουν μείνει απ' όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια μόνο 500,δεδομένα θα ανοίξει κι άλλες θύρες στο πάνω διάζωμα η ΠΑΕ.
Το 10 ευρώ για τη μάνα ΑΕΚ είναι σαν να βοηθάς την ίδια σου τη μάνα.Δεν νοείται να είσαι Αεκτζης και να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό το 10 άρικο.ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπασκετ
Βάσει νομοθεσίας η ΕΡΑ έχει δικαίωμα στα έσοδα από εισιτήρια της ΠΑΕ. Το δεκάρικο είναι πλάγιος τρόπος για να καλυφθεί η νομική υποχρέωση της εταιρίας με ξένα κόλυβα...
Άμα είναι να το πάμε συναισθηματικά, ας δούμε και το σπίτι μας στο τέλος...
στιs 6 που θα ανακοινωθει ο αραουχο ,,,νομιζω οτι θα τρεξειs για εισητηριο !!!!
Το παιδικό εισιτήριο γιατί δεν μπορεί να βγει ηλεκτρονικά; Έτσι και αλλιώς απαιτείται ΑΜΚΑ που περιέχει όλα τα στοιχεία του ασφαλισμένου.
Με την προσέλευση στα ταμεία και το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης αυξάνουμε (εν προκειμένω ΑΕΚ) και ο κόσμος ταλαιπωρείται. Αν κατοικώ στην επαρχία τι γίνεται;
Καλημέρα, καταρχήν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ. Θα ήθελα μόνο να πω μην αναρωτηθείτε σήμερα γιατί δε θα έχει κόσμο...(και οι 20-25.000 δεν είναι αριθμός για τέτοιο παιχνίδι). Και εμείς είμαστε (εγώ και τα δύο παιδιά μου) κάποιοι από τους πολλούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επιπλέον 30€...κερατιάτικα και που θα το ακούσουν από το ράδιο.
Δεν ειναι κερατιατικα ειναι υπερ της μανας ΑΕΚ και ειναι η πιο σωστη κινηση που εχει γινει εδω και χρονια και επρεπε να χε γινει απο παλια!Βγαλε για σενα και 90% θα παρεις και εισιτήρια για τα παιδια σου,αφου ετσι και αλλιως ο ενηλικας μπορει μονο να τα προμηθευτεί.
linkzelda84 η κίνηση είναι σωστή και λάθος ο τρόπος που υλοποιείται…
Δεν φτάνει να βγάλεις για εσένα κάρτα πληρώνοντας τα 10ευρώ. Είναι 10ευρο ανά εισιτήριο. Στην περίπτωσή μου δηλαδή 30 ευρώ + την αξία των 3 εισιτηρίων…
Ακριβώς αυτό.. Δηλαδή άμα θέλω να πάω γήπεδο με τον κολλητό μου που είναι βάζελος θα πρέπει να τον βάλω να δώσει 10 ευρώ;
Και εγω όταν πήγα στο Καραϊσκάκη να δω την καψούρα μου 10ρικο έσκασα.τι λογική είναι αυτή? Μην γκρινιάζεις για να γκρινιάζεις ρε φίλε.
Συμφωνώ μαζί σου, εγω βέβαια το έδωσα το 10ευρο . Δεν μου άρεσε όμως η αντιμετώπιση για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την μορφή εκβιασμού, ή παίρνεις την κάρτα ή δεν βλέπεις το αεκ-μπρυζ. Θα προτιμούσα να ήταν πιο χαλαρό το 10 ευρο, σπάστο ρε παιδί μου σε 1 ευρώ σε 10 ματς . Αυτο που λεει ο φίλος συμφωνω, 30 ευρώ είναι πολλά
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΙΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΊΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ. ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.
συμφωνώ μαζί σου και για να το κάνω χειρότερο να σκεφτούμε και το κόστος που απαιτείται για μια οικογένεια.
από την άλλη ποια είναι η αντιπρόταση σου;
gp40 έχω την κάτωθι άποψη: Καταρχήν επειδή σήμερα κρίνονται πολλά για την ομάδα στην Ευρώπη, αφήνω αυτήν την κίνηση για μετά. Υπάρχουν δεκάδες άλλα γεγονότα για να την προωθήσεις χωρίς εκβιασμούς. Όσο για την αντιπρότασή μου: αφήνεις τα παιδιά απέξω και βάζεις ένα αντίτιμο για τους άνω των 18, το οποίο θα επιστρέφεται στον κάτοχο εάν η παρουσία του στο σύνολο είναι από έναν αριθμό και πάνω (π.χ. 15 φορές, που σημαίνει ότι έχει πληρώσει 15 φορές εισιτήριο.) Τέλος επειδή ο καθένας μας πράττει όπως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νομίζει προτιμώ τα παιδιά μου να τα ξαναγράψω στο aekkidsclub ή να τα δώσω με άλλο τρόπο π.χ. στο χαντμπωλ, παρά να ενισχύσω το ράγκπυ... ο νοων νοείτω
Ρε παιδια σορυ για την παρεμβαση αλλα πρεπει να το πω. Τα 10€ για την ερασιτεχνικη ειναι ενα πολυ μικρο ποσο και δεν το σκεφτηκα καθολου που το εδωσα. Οποιος ασχολειται με την ΑΕΚ εστω και μιση ωρα την εβδομαδα θα επρεπε να το δινει χωρις δευτερη σκεψη κι ας μην παταει ποτε στο γηπεδο. Η ομαδα ειναι ο κοσμος της. Επισης εκβιαστικο δε θα ελεγα πως ειναι το σημερινο. Η ΠΑΕ εχει ηδη ενημερωσει απο τον Ιουνιο οτι η καρτα φιλου ειναι υποχρεωτικη και την παιρνεις μια φορα για ολο το χρονο, οσα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδια και αν δεις. Απλα στα δυο πρωτα εντος με Γανδη και Τσσκα δεν την εχρισαν υποχρεωτικη. Μην ειμαστε υπερβολικοι. Επισης μην παραπληροφορουμε ολους τους φιλαθλους! Καποιος μου ειπε τις προαλλες οτι καθε φορα που θα πηγαινουμε στο γηπεδο θα δινουμε ενα δεκαρικο παραπανω!!!! Εντελως εκτος τοπου και χρονου....
Το 10ρικο είναι για όλη τη χρονιά, αν σκοπεύεις να πας μόνο το βράδυ και όχι ξανά, δε πειράζει το πληκτρολόγιο να είναι καλά...
Καλυτερα που δεν θα ερθεις με τετοια μυαλα..στο ραδιο και πολυ ειναι..
Έτσι ακριβώς. Πολύ βαρύ για οικογένεια αυτό το έξτρα ποσό όλο μαζί μέσα στο καλοκαίρι. Αδύνατο να φέρεις παιδιά στο γήπεδο δυστυχώς. Θα έπρεπε από το πρωτάθλημα να ισχύσει σιγά σιγά. Ή έστω όχι στα παιδικά... Νομίζω θα έχουμε λίγο κόσμο σήμερα.
Αδερφέ αμα τα θεωρείς κερατιάτικα σαφώς και πρέπει να το ακούσεις απο το Ραδιόφωνο.. και σου εύχομαι πραγματικά κάποτε να σου περισσεύουν να τα "βαφτίσεις" αλλιώς και να έρθεις και εσυ με τα παιδιά σου..
Εχεις δικιο φιλε γιατι την 1η φορα που θα πληρωσεις εισιτηριο πεφτει πολυ βαρυ. Αναλογικα δλδ μπορει να σου διπλασιασει το κοστος. Απλα σκεψου οτι αυτα ειναι μια φορα για ολο τον χρονο και πηγαινουν στην ερασιτεχνικη ,δλδ δεν ειναι καπελο της ΠΑΕ, το κανει για να βοηθησει και τα αλλα τμηματα. Παρεμπιπτοντως οι γαυροι πληρωνουν 50Ε (στα διαρκειας τουλαχιστον ,δεν ξερω για τα απλα εισιτηρια τι συμβαινει) για την ερασιτεχνικη τους. Δε σου λεω εγω τι να κανεις με το πορτοφολι σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εννοειται απλα παραθετω και καποια "ελαφρυντικα". Μακαρι να ειχες την ανεση και εσυ και ολος ο κοσμος να μπορει να πληρωσει αυτο το παραπανω και αλλο τοσο, δεν πειραζει φιλε μου υποστηριξε την ΑΕΚΑΡΑ απο την τηλεοραση η το ραδιο(μερικες φορες και αυτο κανει δουλεια) και εμεις θα φωναξουμε στο γηπεδο περισσοτερο σημερα και για εσας.
Επιπλέον μέγα λάθος να μην υπάρχει δυνατότητα αγοράς παιδικού εισιτηρίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Ο τρόπος εξακρίβωσης ηλικίας του παιδιού ηλεκτρονικά είναι πλέον πανεύκολος. Με το ΑΜΚΑ και όλα τα άλλα μέσα, έτσι και αλλιώς όλοι είμαστε φακελωμένοι.
Η καρτα της ερασιτεχνικης είναι για όλα τα παιχνιδια η ιδια. Την παιρνεις μια φορα και τελος.
Οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι, τα 10 ευρω αυτα ειναι για μια φορα και ειναι πολυ σημαντικα για την μανα ΑΕΚ. Για τα χρηματα ρωτα εμας που θελουμε 200 ευρω τη φορα για να ερθουμε απο κρητη και δεν μας περισευουνε.