Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα Σκόπια αρνούνται ότι κατασκοπεύουν την Σερβία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επίσημα διέψευσε τις κατηγορίες για κατασκοπία της σερβικής πρεσβείας στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ, οι οποίες είχαν οδηγήσει στην ανάκληση της διπλωματικής αποστολής της Σερβίας, προκαλώντας αναταράξεις στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. 

Ο Νίκολα Ντιμιτρόφ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της χώρας του «ούτε είχε πρόθεση, ούτε έδωσε εντολές, ούτε τέλεσε κατασκοπευτικές δράσεις εναντίον κάποιας γειτονικής χώρας, περιλαμβανομένης της Σερβίας» και υπογράμμισε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της ΠΓΔΜ λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. 

Υπενθύμισε ότι οι πολίτες της ΠΓΔΜ «έχουν νιώσει τις συνέπειες της παράνομης παρακολούθησης των επικοινωνιών και γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό».

Όπως είπε, μόλις το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ ενημερώθηκε επίσημα, μέσω νότας, για την ανάκληση του προσωπικού της σερβικής πρεσβείας, ο ίδιος επιδίωξε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σέρβο ομόλογό του, Ίβιτσα Ντάτσιτς, ωστόσο αυτός δεν απάντησε.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό και από τις δυο πρωτεύουσες ότι πρόκειται να υπάρξει σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Σέρβου προέδρου Αλεξάντερ Βούτσιτς και του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ