Quantcast
NEWS
27 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μάνταλος: Η ομάδα δείχνει έτοιμη, έχουμε χαρακτήρα

Οι δηλώσεις του αρχηγού μετά το ματς με τον Παναιτωλικό - Πού θα έδινε τον τίτλο του σημερινού MVP

Για τις δυσκολίες του αποψινού αγώνα με τον Παναιτωλικό, τη σημασία της νίκης, αλλά και την ετοιμότητα της ΑΕΚ, μίλησε μετά το ματς ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στη ΝΟVA μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Ανέστη, σημειώνοντας τους λόγους που θα έδινε σε αυτόν τον τίτλο του αποψινού ΜVP. Συγκεκριμένα ο Μάνταλος είπε: "Το να παίζεις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά ματς που σε βάζουν στους ομίλους είναι δύσκολο. Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται το ματς της Πέμπτης. 

Μπήκαμε καλά στο ματς αν και μετά το 1-0 απειληθήκαμε μερικές φορές. Δεχθήκαμε περισσότερη πίεση μετά το γκολ.  Αλλά αυτός είναι ο Γιάννης Ανέστης για όσους έχουν κάποιες αμφιβολίες για αυτό, δεν ισοφαριστήκαμε εξαιτίας του Γιάννη. 

Το βραβείο του ΜVP θα το έδινα στον Γιάννη. Η κόκκινη του αντιπάλου ισορρόπησε τα πράγματα και με το 2-0 κλειδώσαμε τους τρεις βαθμούς. Όταν είσαι με δέκα, πεισμώνεις περισσότερο. Αξίζαμε τη νίκη. 

Η ομάδα δείχνει έτοιμη, έχει χαρακτήρα και στο Βέλγιο το διαχειριστήκαμε καλά όταν μείναμε με δέκα. Αισθανόμαστε καλά και νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη μετά από χρόνια να μπει και πάλι σε ομίλους. 

Είμαστε σε δύσκολη περίοδο, αρχή πρωταθλήματος, ζέστη, το άδειο ΟΑΚΑ δεν βοηθούν. Κάναμε καλό ματς, δεν κοιτάζω τον εαυτό μου, από τη στιγμή που κερδίζει η ομάδα είμαι χαρούμενος". 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ