Το σημερινό ματς για την Χαλ απέναντι στην Στόουκ ήταν σημαντικό όπως όλα άλλωστε στην «μάχη» που δίνει για να αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Το 2-0 υπέρ της Στόουκ «καθηλώνει» την Χαλ στους 27 βαθμούς και στην τριάδα που υποβιβάζεται στην Τσάμπιονσιπ.
Τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ; Πολλά και τίποτα... «Πολλά» γιατί αν θέλει να αποκτήσει τον Ζεοβάνι (είναι στην μεταγραφική λίστα της Ενωσης) μόνο ο υποβιβασμός της Χαλ στην δεύτερη κατηγορία «ελευθερώνει» τον 30χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που έχει κασέ περίπου στις 900.000 ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο. «Τίποτα» γιατί η ΑΕΚ έχει πρώτα να λύσει πολλά περισσότερα και σημαντικότερα θέματα (και προβλήματα...) και θα θέλει τον Ζεοβάνι μόνο αν χάσει τον Νάτσο Σκόκο (το πιθανότερο σενάριο για ομάδα του εξωτερικού).
Οσον αφορά το σημερινό ματς της Χαλ με την Γουλβς, ο Ζεοβάνι έμεινε στον πάγκο για 58 λεπτά και πέρασε αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο στην θέση του Ντιν Μάρνεϊ, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα να πάρει έστω την ισοπαλία και τον πολύτιμο βαθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!