Σήμερα στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης και 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι στην 1η φάση θα πάρουν μέρος αποκλειστικά ομάδες της Football League. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της φάσης, θα προκύψουν 16 ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία, οι οποίες και θα περάσουν στη 2η φάση, όπου θα είναι και 16 ομάδες Super League.
Η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 11-8-2017 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή θα διενεργηθεί η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης και 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2017-2018».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Υπάρχει αγωνιστική 19-21/9 μέσα με Λαμία...Αρα οι τα γαυράκια θα μας νοιώσουν!!!
ΑΕΚ
ΛΑΜΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ;;;;
Ρεαλ Μαδριτης,Μπαγερν και Παρι Σεν Ζερμεν χαχαχαχαχαχαχαχα με τις κληρωσεις και την ΑΕΚ ολα τα περιμενω.
Θέλω τον Αρούλη
Ημερομηνίες θα ανακοινωθούν?