Πολλή δουλειά θέλει ακόμα ο ΠΑΟΚ, ενόψει του πρωταθλήματος και των πλέι οφ του Europa League, όπως έδειξε και στο αποψινό φιλικό της Τούμπας, όπου ηττήθηκε 1-0 από τη Λαμία.
Η ομάδα του Στανόγεβιτς παρουσίασε την ίδια προβληματική εικόνα που παρουσίασε και στο πρόσφατο φιλικό, πάλι στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε στο 0-0.
Ο ΠΑΟΚ που… ψαχνόταν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ανέβασε τον ρυθμό του από το 15’ και έπειτα, βγάζοντας φάσεις και αυτοματισμούς κυρίως μεσοεπιθετικά, με τη Λαμία, ωστόσο να έχει τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, δίχως όμως να τα καταφέρει.
Για τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που ξεχώρισαν στα πρώτα 45’ του αγώνα ήταν οι Πέλκας και Κουλούρης που είχαν διάθεση, να δείξουν πράγματα, ενώ ορεξάτος ήταν και ο Λημνιός που επίσης ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ομάδας, με τον Πούγγουρα να είναι για ένα ακόμα παιχνίδι που αγωνίστηκε πολύ σταθερός στην άμυνα.
Η Λαμία από τη δική της πλευρά, έβγαλε ομοιογένεια στο γήπεδο (αν και νέα ομάδα), δημιούργησε φάσεις και έδειξε τηρουμένων των αναλογιών να είναι αρκετά έτοιμη ενόψει πρωταθλήματος.
Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν ο Βουό, που σε δύο περιπτώσεις στο 7’ και στο 31’ αν και από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Επίσης, στο 13’ ο Πίτι είχε μία ακόμα καλή στιγμή για την ομάδα της Φθιώτιδας.
Ο ΠΑΟΚ στο καλό του διάστημα στο παιχνίδι, δημιούργησε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πέλκα αρχικά, να χάνει απίστευτη ευκαιρία, ύστερα από πάσα του Κουλούρη και ωραία συνδυασμό του με τον Αθανασιάδη, με τον Παντελιάδη να σώζει την εστία της ομάδας του πάνω στη γραμμή, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κουλούρης είδε τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια. Στο 34' ο Κουλούρης σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Αθανασιάδης που πήρε την κεφαλιά πάσα, υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
Αργό σε ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις ήταν το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ που διατήρησε μέχρι και το την ίδια ενδεκάδα (άλλαξε μόνο ο τερματοφύλακας με τον Σιαμπάνη να παίρνει τη θέση του Πασχαλάκη στο 58’). Οι παίκτες του Δικεφάλου, δεν κατάφεραν να βγάλουν συνδυασμούς και αρκέστηκαν σε κάποιες ατομικές προσπάθειες των Πέλκα και Λημνιού, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Η Λαμία στο 48’ είχε τη μία και μοναδική ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο με τη κεφαλιά του Αναστασιάδη να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη. Επειτα μέχρι και το 65’ δεν υπήρξαν φάσεις με τον ΠΑΟΚ, σε εκείνο το λεπτό να δημιουργεί μία με την προσπάθεια του Λημνιού και τη σέντρα του να βρίσκει το κεφάλι του Πέλκα όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Από 'κει και πέρα στο ίδιο τέμπο κύλησαν και τα επόμενα λεπτά με τους δύο προπονητές να προχωρούν και σε αρκετές αλλαγές, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε στον ρυθμό του αγώνα, μέχρι που φτάσαμε στο 89' όταν και η Λαμία με γκολ του Τσούκαλου με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Καραγιάννη, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, με τον ΠΑΟΚ για ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας να εμφανίζει πολλά προβλήματα.
ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς): Πασχαλάκης (60' Σιαμπάνης), Πούγγουρας, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77' Τζοβάρας), Πέλκας (83' Δημητριάδης), Αθανασιάδης (70' Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκολής (46' Καραγιάννης), Παντελιάδης (60' Φράγκος), Μπλάζιτς (60' Βάντερσον), Όμο (76' Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (60' Παπαργυρίου), Βουό (76' Τσούκαλος), Πίτι (46' Μπουλούλης).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
