Λίγους μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στην Βραζιλία ένα από τα θέματα συζήτησης είναι η κλήση του Ροναλντίνιο στην αποστολή της εθνικής ομάδας. Ο Πελέ υποστήριξε από την πλευρά του πως ο ομοσπονδιακός προπονητής Κάρλος Ντούνγκα δεν θα πρέπει να συμπεριλάβει στην αποστολή τον επιθετικό της Μίλαν.
Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Βραζιλίας, ο Πελέ τόνισε: «Ας μην ξεχνάμε πως ο Ροναλντίνιο ήταν σε πολύ κακή φόρμα πριν λίγο καιρό. Ίσως παίζει καλύτερα τώρα, αλλά είναι πολύ αργά για να πάρει το ρίσκο και να τον καλέσει ο Ντούνγκα στην Νότιο Αφρική. Δεν νομίζω πως θα τον καλούσε, έτσι κι αλλιώς».
Αρκετοί είναι εκείνοι που ζητάνε από τον Ντούνγκα να συμπεριλάβει στην αποστολή και το επιθετικό δίδυμο της Σάντος, Νεϊμάρ και Πάολο Ενρίκε Γκάνσο, οι οποίοι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις εφέτος. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Πελέ: «Η Σάντος, δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, αλλά δεν έχουν παίξει ποτέ εκτός Βραζιλίας. Δεν έχουν την εμπειρία που χρειάζεται για να αγωνιστείς σε ένα Μουντιάλ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
