Τον Αστέρα Τρίπολης, για την ιδιαίτερη ευχή του, ευχαρίστησε ο Πανιώνιος, μέσω Facebook, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης ευχήθηκε "καλή επιτυχία" σε όλες τις ελληνικές ομάδες που δίνουν αγώνες-ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
«Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες που απόψε αγωνίζονται στο Europa League. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Asteras Tripolis F.C. για τις ξεχωριστές ευχές προς την ομάδα μας. Αυτό που προέχει για όλους μας ειναι να κερδίσουμε βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

...ειπε η ομαδα που με εμμετικες και γεματες μισος ανακοινωσεις προετρεπε τους δεκα οπαδους της να παρουν τσαπες και να καταστρεψουν τον αγωνιστικο χωρο του ιδιου τους του γηπεδου (ζητω συγνωμη απ τα γηπεδα) προκειμενου να μη δωσει η ΑΕΚ ευρωπαικο αγωνα.