Ο Μπράουν Ιντέγε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «owngoalnigeria.com» βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο παίκτης μετά το άσχημο πέρασμα του από το κινεζικό πρωτάθλημα, αφού υποβιβάστηκε στις ρεζέρβες τις Τιανγίν Τέντα θα ψάξει να βρει νέα ομάδα.
Πάντως, το site της Νιγηρίας, αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του παίκτη στον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενισχυθεί στην επίθεση, με την απόκτηση του έμπειρου συμπατριώτη του, Εμάνουελ Εμενίκε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ρε παιδιά επειδή δεν ασχολήθηκα και πολύ με τον Νιγηριανό την προηγούμενη σεζον είναι τόσο καλος ο μαύρος?
Aν δεν μπορούμε Αραούχο, πάρτε αυτόν!
Αν ισχυει αυτο σιγουρα ερχεται για εμας 1ον Ο ΠΑΟ παιρνει τον Πουκι, 2ον Ο ΠΑΟΚ εχει σεντερ φορ και δεν θελει να παρει αλλο.Αρα ερχεται για εμας εαν ισχυει αυτο εκτος βεβαι και αν ερχεται για τον πανιωνιο
Ποιον πανιωνιο ρε φιλε?εχει ο νιονιος λεφτα για τον ιντεγε?
Σηκωνονται και πανε σε ποδοσφαιρικα "νεκροταφια" Αραβια, Κινα, Ιαπωνια κλπ μονο και μονο για τα φραγκα (τα οποια κιολας τις περισσοτερες φορες δεν τα παίρνουν ποτέ) και μετα απο εξι μηνες παρακαλανε να γυρισουν πισω. Τα ιδια εκανε και ο Μπαρμποσα τον Γεναρη, τα ιδια κανει ο Ιντεγε τωρα και σε λιγους μηνες τα ιδια θα κανει και ο Μπεργκ.
Δεν νομιζω μιας και τα οικονομικα δεδομενα θα ειναι ψηλα αλλα δεν μας χαλαγε καθολου αντικειμενικα!!!
Παρτον Τιγρη και διωξε Αλμειδα!
παρτε τον!!! εστω αυτον!1