Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Όποιος θέλει πόλεμο, θα τον έχει»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την οργή των ανθρώπων του Άρη προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην προπονητή της Βέροιας, Στέφανου Γαϊτάνου, ο οποίος είπε «είναι γνωστό ότι ουσιαστικά ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης. Τα επιτεύγματα του είναι γνωστά. Ο Άρης δεν έχει βγει. Ούτε το χωριό του δεν έχει αφήσει όρθιο. Υπάρχουν διαπιστευτήρια. Απλήρωτοι παίκτες, ποδοσφαιριστές, συμβόλαια που λήγουν. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό. Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες».

Η ΠΑΕ Άρης αρχικά αντέδρασε σημειώνοντας ότι «από δω και πέρα, όποιοι θέλουν πόλεμο με τον Άρη θα τον έχουν», ενώ σχετικά με τις δηλώσεις Γαϊτάνου διέρρευσε ότι «δεν ασχολούμαστε με γραφικότητες ανθρώπων που έχουν σύνταξη από το ποδόσφαιρο». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ