Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η ατάκα του Μπουρούση για επιστροφή του στην ΑΕΚ

Διαβάστε την απάντηση του διεθνή σέντερ στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βασίλισσα- Τι είπε για την υπόθεση με το πούλμαν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο κινεζικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SPORT 24 RADIO 103.3, ο διεθνής σέντερ ρωτήθηκε για το αν θα γυρίσει κάποτε στην ΑΕΚ και απάντησε "Ποτέ δεν ξέρεις".

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε, επίσης, και:

Για την μετακόμιση στην Κίνα: «Είχα προτάσεις και από Ισπανία και Τουρκία για Ευρωλίγκα. Δεν ήθελα να παίξω φέτος στην Εuroleague. Ήθελα να δω κάτι διαφορετικό. Τρία χρόνια με έχει ζαλίσει ένας GM από εκεί. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Ήταν καθαρά δική μου επιθυμία».

Για το αν ο Παππάς μπορεί να γίνει ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Έπρεπε να έχει γίνει ήδη».

Για τον κόουτς Μίσσα: «Ο Κώστας Μίσσας είναι πολλά χρόνια προπονητής, ξέρει μπάσκετ και την ομάδα. Είναι κοντά στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Θεωρώ ότι θα βγάλει πάνω-κάτω το ίδιο στιλ που είχε ο Γιαννάκης. Να την κάνει σπίτι μας και να παλεύουμε γι' αυτήν».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ο Πασκουάλ κράτησε την ομάδα στα πόδια της. Αν ο Πασκουάλ έλεγε να φύγει η ομάδα με το αεροπλάνο, η ομάδα θα είχε διαλυθεί».

Για το αν τον πείραξε το περιστατικό με το πούλμαν: «Το έχω πει ξανά, όχι. Δεν με ένοιαξε. Τι να με πονάει; Οτι γύρισα με το πούλμαν; Χαβαλέ κάναμε».

Για την Εθνική Νέων: «Δεν τα είδα όλα τα παιχνίδια. Τα τελευταία τρία είδα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και το πήραν καθαρά και δίκαια. Αυτό τους κάνει μάγκες»

Για τη σειρά με την Φενέρμπαχτσε: «Πιστεύω πως την πατήσαμε στο πρώτο ματς. Κερδίζαμε 16 πόντους και, αν θες να σου πω ένα λάθος του προπονητή, δεν θα έπρεπε να αλλάξει την ομάδα. Έβαλε πάλι την άλλη 5άδα στο τρίτο δεκάλεπτο και ουσιαστικά χάσαμε το παιχνίδι».

Για την περσινή Εuroleague: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Το μπάσκετ είναι πλέον πιο πολύ να παίζεις παιχνίδια παρά να κάνεις προπονήσεις. Πλέον μειώνεται ο ρυθμός της προπόνησης και ο παίκτης θέλει να παίζει παιχνίδια. Το κακό είναι ότι κάποιες ομάδες δεν έχουν τσάρτερ. Οι ελληνικές ομάδες έχουν το καλό ότι παίζουν σε εύκολο πρωτάθλημα».

Για τον Κιμ Τιλί: «Εργαλείο κι εξαιρετικό παιδί. Μου αρέσει. Είναι παίκτης ομάδας».

Για τους Έλληνες ψηλούς: «Ο Παπαγιάννης είναι ψηλό κορμί, έπαιξε και πέρσι στο ΝΒΑ. Θα πάρει παιχνίδια, θα παίξει και θα βελτιωθεί. Ο Μπόγρης έδειξε ότι από τον ΠΑΟΚ και μετά έχει βελτιωθεί, έχει δείξει συνέπεια. Ήταν το καλύτερο 5άρι του Champions League».

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Ο Βασίλης είναι εξαιρετικό παιδί, αλλά όπως του έχω πει πρέπει να γίνει πιο σκληρός με τον εαυτό του. Δεν λέω να τσακώνεται στο δρόμο, αλλά πρέπει να γίνει πιο αποφασιστικός. Πρέπει να βγει μπροστά».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Χαίρομαι για τον Μάικ. Παίζουν άλλοι κι άλλοι στο ΝΒΑ. Όλοι σε αυτή την ηλικία είμαστε λίγο τρελοί. Αν είναι σοβαρός θα παίξει για χρόνια εκεί».

Για την τιμωρία του από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς το 2011: «Δεν ξέρω, ακόμη περιμένω μια απάντηση. Ας ρωτήσουν τη διοίκηση. Αν με καλούσε η διοίκηση σε απολογία, δεν θα είχε γίνει τίποτα».

Για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ: «Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Αδικούμε πολλούς όμως, και τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Αντώνη Φώτση».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει: «Θα σου πω δύο, τον Σκόλα και τον Μπατίστ».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στην Ελλάδα μετά την Κίνα: «Θα δούμε. Μπορεί να πάω στην Καρδίτσα, να την ανεβάσω Α1».

Για το αν ήταν δύσκολη η μετα-Διαμαντίδη εποχή στον Παναθηναϊκό: «Δεν ήμουν στην ομάδα με τον Διαμαντίδη. Εγώ δεν ήμουν πιο παλιά, οπότε δεν μπορώ να σου πω».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ