Όπως είχατε διαβάσει, στην ΑΕΚ δεν είχαν καμία ανησυχία για τις αστειότητες που δήλωσε ο μάνατζερ του Ντίντακ Βίλα περί... πλαστογραφίας στο συμβόλαιο του, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είχαν αποταθεί ήδη σε διεθνώς αναγνωρισμένη γραφολόγο για το συγκεκριμένο θέμα. Το πόρισμα της γραφολόγου θα είναι από αύριο διαθέσιμο για όλους τους εμπλεκόμενους και πιστοποιεί φυσικά σε απόλυτο βαθμό ότι η υπογραφή στο συμβόλαιο είναι του Ντίντακ.
Μάλιστα, αμέσως μόλις πάρει στα χέρια της και επίσημα το πόρισμα η ΑΕΚ, σκοπεύει να περάσει στην αντεπίθεση και θα κινηθεί νομικά σε βάρος του Ντίντακ και του μάνατζέρ του, κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση του κλαμπ. Κατηγορία ιδιαίτερα σοβαρή, ειδικά για τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αϊνστάιν ο ντίντακ...
Μπραβο! Σωστη κινηση, γιατι πανω απο ολα στις επιχειρησεις (και οι ομαδες επιχειρησεις ειναι) μετραει η εμπιστοσυνη και το ονομα που εχεις στην αγορα.
συνεχιζω να εχω την απορια τι νοημα εχει να μας πει ο γραφολογος οτι η υπογραφη ειναι του Ντιντακ...δεν ηταν ανθρωπος της ΑΕΚ παρων οταν υπεγραφε ο Ντιντακ την ανανεωση??? ο γραφολογος ναι μεν χρειαζεται για τη FIFA αλλα η ομαδα δεν εχει και μαρτυρες πχ τον τεχνικο διευθυντη ή τους Λυσανδρου/Μπαγεβιτς οποιος τελος ηταν παρων στις υπογραφες ?
Εγω θελω να ρωτησω αυτη η επεκταση σημαινει οτι το συμβολαιο που ειχε υπογραψει ο ντιντακ οταν ηρθε ηταν για 2 χρονια +1. Αυτο το συν 1 δεν ειναι πλεον μη αποδεκτο απο την ουεφα/φιφα. Τι διαφορα εχει απο τα +1 που ξερουμε οτι δεν αναγνωριζονται πλεον. Κ οταν ο ντιντακ το υπεγραψε το μαιο ειδε κανεις καμια επισημη δηλωση απο την ομαδα η τον παιχτη για αυτη την επεκταση συνεργασιας?
Προφανως... απο οτι καταλαβα... και σε αυτο παταει ο Ντιντακ ειναι οτι δεν προκειται για συμβολαιο τυπου +1 αλλα συμβολαιο υπογεγραμενο σε ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ημερομηνια. ΕΚΕΙ ειναι που παταει και αυτος και λεει "πως υπεγραψα κατι ενω ειμαι στην Ισπανια; Αρα το πλαστογραφησατε!" Τα πραγματα δεν ειναι απλα αφου ο Ντιντακ σιγουρα υπεγραψε αλλα απο την αλλη το +1 (που στην ουσια αυτο ειναι) δεν επιτρεπεται! Ιδωμεν...!
Ρε φίλε σίγουρα είσαι συγκινημένος από τα γεγονότα για το γήπεδο και σε δικαιολογώ. Για απόδειξη στο δικαστήριο, στην ΟΥΕΦΑ και στην ΦΙΦΑ ή όπου χρειαστεί θέλουν τη βεβαίωση του γραφολόγου. Δηλαδή αν εγώ πλαστογραφήσω κάποια υπογραφή και βάλω μάρτυρα ένα συνεργάτη μου είναι όλα εντάξει. Πού ξέρει το δικαστήριο ή η ΦΙΦΑ ότι ο μάρτυρας λέει την αλήθεια, ενώ με την βεβαίωση του γραφολόγου.... Κατάλαβες;
ΦΙΛΕ, ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ - ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...
σιγουρα!!ιδιως οταν την παρουσια ανθρωπου της ΑΕΚ στις υπογραφες δεν μπορει να την διαψευσει ουτε ο Ντιντακ ουτε ο μανατζερ του!!Εκτος αν το συμβολαιο ο Ντιντακ το υπεγραψε στην Ισπανια και μας το εστειλε!!
Επιπλεον μια αλλη απορια και βαρατε οσα dislike θελετε : αντιγραφο του συμβολαιου εχει και ο Ντιντακ μετα το τελος των υπογραφων.Αν σε αυτο εχει την υπογραφη του για ανανεωση τοτε δεν μπορει να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανει τιποτα....αν ομως δεν εχει τοτε πειτε μου τι γινεται ???
και για να σας προλαβω δεν πιστευω οτι εχει δικιο ο παικτης αλλα τωρα αρχιζουν και γραφονται πραγματα που μου προκαλουν αποριες ενω δεν γραφονται τα αυτονοητα περι μαρτυρων και τι λεει το αντιγραφο που εχει ο Ντιντακ...εκτος αν ηταν τοσο χαζος και δεν πηρε.
Ναι αλλα απο την αλλη, αφού ο παίχτης λεει στο λογο μου δεν υπέγραψα, γιατι να μην τον πιστέψουμε;
Και συνεχιζω να εχω την απορια...σε βαρεσε η ζεστη η θες και εσυ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?
ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ?
το τέλος της καριέρας του πλησιάζει. Ντι-ντακ, ντι-ντακ, ντι-ντακ...
Νάσαι καλά ρε φίλε, ειδικά μετά τα κλάματα με την άδεια για το γήπεδο με έκανες και γέλασα πραγματικά, Ντι-ντακ, ντι-ντακ.
Αλλος πίνει(Αραουχο) Άλλος μεθάει (Ντιντακ).
Ντίντακ μπορούσες να αφήσεις ένα καλό όνομα, να σε θυμούνται οι ΑΕΚτζήδες, όπως ο Κορδέρο, π.χ. Αλλά τα σκάτωσες, και τώρα θα σε θυμούνται όλοι με απέχθεια και θυμό. Και θα σου ρίχνουν μπινελίκια.
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΕ
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΙ ΝΤΑΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ...
TIΓΡΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΕΚ365! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ
Τσάκα την τσαπού ολε ολε....
ΕΤΣΙ....ΒΕΝΤΟΥΖΑ....!!!
ΑΕΚ σημαίνει επιθεση!
Ας πρόσεχες αγόρι μου...
Ξεπατοσε τον Τιγρη !!!!!!
Έτσι μπράβο!!!
Άντε γιατί πολύ θάρρος πήραν μερικοί και είναι καιρός να αρχίσουν να κόβονται οι μαγκιές για να το σκέφτονται διπλά πριν ανακατέψουν το όνομα της ΑΕΚ στα κόμπλεξ τους!!
και γρηγορα να ερθει γιατι θελουμε ξυλα για τον χειμωνα μην ξεχνιομαστε και αυτο πολυ
του ειναι
Επιτέλους!!! Αυτή είναι η ΑΕΚ του Τίγρη.