Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πατούλης: Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να γίνει η Αθήνα πρωτεύουσα ξανά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, στις δημοτικές εκλογές του 2019, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Πατούλης, που σήμερα είναι δήμαρχος Αμαρουσίου, παρουσίασε προ ημερών που πέρασε τους στόχους του νεοϊδρυθέντος Ομίλου Ενεργών Πολιτών "Αθήνα πρωτεύουσα ξανά", του οποίου είναι πρόεδρος. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δηλώνει ότι «το πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια και τι χαρακτηριστικά θα προσλάβει, θα το δείξει ο χρόνος». Παράλληλα, τονίζει ότι θα παραμείνει στη θέση του δημάρχου Αμαρουσίου ως το τέλος της θητείας του.

Ακόμη αναφέρει ότι δεν πιστεύει «στο μοντέλο του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας που έρχεται από το πουθενά, ως υποψήφιος σωτήρας, εμφανιζόμενος 3-4 μήνες πριν τις εκλογές». «Είδαμε πού οδήγησε την Αθήνα το μοντέλο αυτό», υπογραμμίζει.

Στη νυν δημοτική αρχή της Αθήνας προσάπτει ότι δεν ακούγεται η φωνή της όσο πρέπει δυνατά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Επίσης ότι τα προβλήματα της Αθήνας στα οκτώ χρόνια θητείας όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκαν όπως θα έπρεπε αλλά τα περισσότερα από αυτά οξύνθηκαν.

Τέλος, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που έχει κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή, σημειώνει ότι υπάρχουν πολλά θετικά σημεία αλλά έπρεπε να είναι πιο τολμηρό, και ζητεί την επίσπευση των διαδικασιών για την αλλαγή του "Καλλικράτη" και τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Πηγή: news247.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ