Η επική πρόκριση επί της Λιθουανίας, με επιστροφή από το -15, ανήκει στο παρελθόν και η Εθνική Νέων είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση απέναντι στην Ισπανία, στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ U20 (21:15, Novasports).
Στα "Δύο Αοράκια", στο Ηράκλειο Κρήτης, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα βρουν απέναντί τους την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, που είναι αήττητη στο εφετινό τουρνουά.
Σε σχέση με την ομάδα που πήρε το τρόπαιο, πέρυσι στη Φινλανδία, στο ρόστερ παραμένουν οι Ντε Λα Ρούα, Σ. Γκαρθία, Γιούστα, Σορόγια, Βίλα, Μπαρέιρο και Μαρτί.
Ξεχωρίζει ο φόργουορντ Σαντιάγκο Γιούστα, που επέστρεψε στη Ρεάλ προ ημερών μετά από μια εξαιρετική διετία στην Ομπραντόιρο (5π. και 2 ριμπ. σε 14,9 λεπτά φέτος στην ACB). Επίσης ξεχωρίζουν οι ψηλοί Ραμόν Βίλα που φοιτά στο κολέγιο Valparaiso και Μαρκ Μαρτί της Σαραγόσα, όπως και ο γκαρντ της Σαραγόσα Σέρχιο Γκαρθία.
Προπονητής των Ισπανών είναι ο Ίμπο Ναβάρο.
Στον άλλο ημιτελικό, το Ισραήλ θα κοντραριστεί με την Γαλλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
