Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και, σύμφωνα με την εφημερίδα FORZA, πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Νόρμπερτ Γκιομπέρτ.
Ο 25χρονος Σλοβάκος διεθνής είναι ο... εκλεκτός του Λούμπος Μίχελ με τον Γκιομπέρτ να ανήκει στη Ρόμα και, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, σκοπεύει να ενημερώσει άμεσα την ομάδα της Ρώμης για την επιθυμία του να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Η Ρόμα έχει τα δικαιώματα του Γκομπέρτ, ο οποίος μετράει μόλις έξι συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν, αγωνίστηκε δανεικός στην Πεσκάρα και το δεύτερο μισό το πέρασε στην ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι.
Ο Γκομπέρτ πήγε στην Ιταλία πριν από τέσσερα χρόνια, για λογαριασμό της Κατάνια, και έκτοτε μετράει συμμετοχές σε Serie A και Serie B ενώ ήταν και στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας στο EURO 2016.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
