Τα θύματα των κινητοποιήσεων που συνεχίζονται ασταμάτητα τους τελευταίους μήνες στη Βενεζουέλα έφτασαν πλέον τα 100.
Σύμφωνα με την εισαγγελία το 100ο θύμα είναι ένας 15χρονος που έχασε την Πέμπτη την ζωή του σε διαδήλωση στην πολιτεία Ζούλια (δυτικά) κατά τη διάρκεια της εικοσιτετράωρης γενικής απεργίας που πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα της αντιπολίτευσης.
Η αντιπολίτευση διαδηλώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση στους δρόμους της χώρας εδώ και τρεισήμισι μήνες από τις αρχές Απριλίου για να καταγγείλει τους χειρισμούς του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο αξιώνοντας τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών. Τις κινητοποιήσεις αμαυρώνουν οι ταραχές που ξεσπούν μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων επιβολής του νόμου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
