Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παίκτης της τουρκικής Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ.
Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν υπολογιζόταν, το τελευταίο εξάμηνο, από τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα στην Αλ Βασλ και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Τώρα, ο Μπαρμπόσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, με τη φανέλα της Ακχισάρ που τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μπαρμπόσα, με ανάρτησή του στο Instagram, σημείωσε το εξής: "Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω πως θα εκπροσωπήσω την Ακχισάρ αυτή τη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη σεζόν και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Σε κάποιος δεν έκανε αυτος ο παικτης και για ελεθυθερος πχ τον Γεναρη
Όλη την χρονια χωρίς εξτρεμ την βγάλαμε ,μεχρι που πήρε τα πάνω του ο Λαζαρος!!!
Όταν η μεγαλύτερη ομάδα που έχουν παίξει στην καριέρα τους ολόκληρη είναι η ΑΕΚ τότε καταλαβαίνεις πως κάποιοι παίκτες όσο και να τους συμπαθουσαμε δεν έκαναν για την ομάδα
Η μόνη δικαιολογία είναι να παίζουν στην ΑΕΚ όλη τους της καριέρα η να φεύγουν σε πολύ μεγάλη ηλικία
Αλλιώς σημαίνει πως κάτι πάει χ
Φιλε yoda 21 καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα με το υφος σου υποτιμας την ομαδα.
Αυτός έφυγε για καλά λεφτά, και έμεινε για ένα χρόνο (και ούτε). Αναρωτιέμαι αν βγήκε κερδισμένος, καθώς κουτσά στραβά την είχε τη θέση στην περσινή ενδεκάδα της ομάδας μας.
Εμενα παντως σαν εξτρεμακι που μαρκαρει και σαν σκυλι μου εκανε, ελευθερος με 180,000 τον περναμε ευκολα!!
Από κατι Κονεδες Μπαχουιδες και τρεχα γυρευε χιλιες φορες Μπαρμποσα που την ξερει την ομαδα και γουσταρει κιολας!!!