Quantcast
NEWS
12 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αναβλήθηκε για Τρίτη η ΓΣ της Ερασιτεχνικής για γήπεδο και διαγραφές

Για αύριο (Τρίτη 11/7) στις 19:00 μετατέθηκε η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, λόγω της αναμενόμενης μη απαρτίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αύριο (Τρίτη 11/7) στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, η οποία αναβλήθηκε σήμερα λόγω μη απαρτίας. Να θυμίσουμε πως όσοι δεν πλήρωσαν τις συνδρομές θα μπορούν να το κάνουν και αύριο τόσο από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής όσο και μισή ώρα πριν την έναρξη της Γ.Σ. στο ΟΑΚΑ.

Βασικά θέματα της ΓΣ είναι η διαγραφή μελών που έβαλαν εμπόδια στο θέμα του γηπέδου, αλλά και ενημέρωση για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, εν όψει και της έκδοσης της άδειας τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, στη συνέλευση αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. είναι:

1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης.

2.Επικύρωση των Αποφάσεων των τελευταίων Γ.Σ. έτους 2016.

3.Διαγραφή των μελών Βασιλείου Καπετανόπουλου, Νικολάου Σταθάκου, Κωνσταντίνου Χαμπάκη, Αναστασίου Αγγελακόπουλου, Ιωάννη Πολιτόπουλου, Γεωργίου Γάσια, Σταματίου Βουδούρη, Παύλου Παπατριανταφύλλου, Κωνσταντίνου Κοτσώνη  για συμπεριφορά αντιβαίνουσα στον καταστατικό σκοπό και στα συμφέροντα του Σωματείου.

4.Διαγραφή όλων των μελών που δεν έχουν πληρώσει άνω των δυο τουλάχιστον ετησίων συνδρομών, σύμφωνα με το καταστατικό.

5.Χορήγηση εντολής στο Δ.Σ. για εκκαθάριση του Μητρώου Μελών και επικαιροποίησή του.

6.Ενημέρωση περί όλων των ενεργειών που έχουν λάβει χώρα κατά τη μέχρι σήμερα διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια και επικύρωση όλων των ενεργειών από της συνάψεως της σύμβασης παραχώρησης μέχρι και την έγκριση της υψομετρικής μελέτης.

7.Ίδρυση νέων τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων τρίαθλου, beach volley, beach handball, basket 3 on 3, υδατοσφαίρισης, γυμναστικής (ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, τραμπολίνο), πάλης, τάε κβον ντο, τζούντο, καράτε, Brazilian jiu jitsu, Muay Thai, ΜΜΑ, αντισφαίρισης, τοιχοσφαίρισης, αντιπτέρισης, ιππασίας, τοξοβολίας, σκοποβολής, μοντέρνου πένταθλου, ράγκμπι λιγκ, χόκεϊ επί χόρτου, αγωνιστικού μπριτζ, μπόουλινγκ.

8.Ίδρυση τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων αθλημάτων για άτομα με αυξημένες ικανότητες ΑΜΕΑ.

9.Επικύρωση συμφωνίας χορηγίας δια ονοματοδοσίας των τμημάτων Ακαδημιών Ποδηλασίας κι ονομασίας τους ως «ΑΕΚ SKODA ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» και το λογότυπο «ΑΕΚ SCODA synergy» για τις περιόδους 2017-2018 και 2018-2019.

Το σωματείο ενημέρωσε για την σημερινή αναβολή με την εξής ανακοίνωση: «Για αύριο, Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 19:00 στην αίθουσα V.I.P του ΟΑΚΑ μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση, αναβλήθηκε βάσει του καταστατικού, λόγω μη απαρτίας.

Όσα μέλη δεν κατάφεραν μέχρι την Παρασκευή να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους και να πάρουν μέρος στην Γ.Σ της Ερασιτεχνικής θα μπορούν να το κάνουν και αύριο Τρίτη μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη της Συνέλευσης στην αίθουσα του ΟΑΚΑ και το πρωί από τα γραφεία του σωματείου στη Νέα Φιλαδελφεια».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ