Τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη Μοσούλη, έπεσαν στον ποταμό Τίγρη, προκειμένου να γλιτώσουν από τις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ, που τους καταδιώκουν, στην προσπάθεια ανακατάληψης του τελευταίου θύλακα του Ισλαμικού Κράτους στην παλιά πόλη.
Νωρίτερα, ειδική μονάδα των στρατιωτικών δυνάμεων που εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ έφτασε στις όχθες του ποταμού. Η εξέλιξη αυτή, σηματοδοτεί την έναρξη της πτώσης του τελευταίου θύλακα άμυνας των τζιχαντιστών.
«Δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν υψώσει την σημαία του Ιράκ, στην όχθη του ποταμού Τίγρη, στην παλιά πόλη της Μοσούλης», ανέφερε χαρακτηριστικά η κρατική τηλεόραση του Ιράκ.
Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
