Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρολάρισμα Πρίντεζη σε FIBA και Euroleague

Καυστικό σχόλιο του διεθνή φόργουορντ για τα μπλεξίματα στο καλεντάρι της νέας σεζόν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Παρασκευή η Euroleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και, όπως προκύπτει, την ημέρα που θα γίνονται αγώνες στη διοργάνωση, η Εθνική θα δίνει ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2019.

Για παράδειγμα, η Εθνική θα αγωνίζεται στις 22 Φεβρουαρίου και την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια.

Τα μπλεξίματα στο καλεντάρι σχολίασε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος επέλεξε να τρολάρει FIBA και  Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έγραψε στο Facebook: “ Κάπου εκεί στις 22/2 σκέφτομαι να γίνει και το επόμενο lgaegeanball. Αν γίνει πρωί κ μετακινηθούμε με πύραυλο λογικά προλαβαίνουμε....αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα!!!”.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ