ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΙ 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αλι Σαμι Γεν
Με το «Χρυσό» γκολ του Σελτσουκ Σαχίν στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι με την Γαλατάσαραι! Τα «Καναρίνια» επικράτησαν με 1-0 της «Τσιμ Μπομ» και πλέον ...σκαρφάλωσαν στην 3η θέση. Κακό το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να κοιτάνε περισσότερο τα αμυντικά τους καθήκοντα. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν μια ελαφριά υπεροχή και απείλησαν δύο, τρεις φορές με κάποιες προσπάθειες των Μουσταφά Σαρπ (1') και Κειτά (34'). Η «Φενέρ» στο πρώτο μέρος δεν έκανε ούτε μια φάση προιόν της κακής εικόνας που είχε. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους αλλά και πάλι δεν απειλούσαν, αντίθετα με την «Γαλατά» που είχε ευκαιρίες με τον Ντος Σάντος στο 57' και τον Κειτά στο 60'. Στο 69' η Φενέρμπαχτσε «πάγωσε» το «Αλι Σαμι Γεν» όταν ο Σαχίν νίκησε τον Λέο Φράνκο με ένα σουτ που δεν φαινόταν επικίνδυνο και έγραψε το 0-1. Στην συνέχεια η «Τσιμ Μπομ» προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε... Στο 91' έχασε πάντως τεράστια ευκαιρία με ένα σουτ του Κειτά, αλλά ο Βολκάν Ντεμιρέλ του είπε όχι!
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Λέο Φράνκο, Σαμπρι, Σερβέτ, Λούκας Νιλ, Τσανέρ, Μουσταφά Σαρπ, Μεχμέτ Τοπάλ (57' Αρντά Τουράν), Κειτά, Ντος Σάντος, Ελάνο, Τζο (69' Μπάρος).
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκοκχάν Γκονιούλ, Μπίλιτσα, Λουγκανο, Αντρέ Σάντος, Βεντέρσον, Οζερ (90' Ντέιβιντ), Σελτσουκ Σαχίν, Μεχμέτ Τοπούζ, Άλεξη, Γουίθα (86' Ουνάλ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
