Παίκτης του Ολυμπιακούείναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου χαφ.
Ο παίκτης που αποχώρησε από την ΑΕΚ δήλωσε ανυπόνος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.
«είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είδα ένα project που με ενδιέφερε πάρα πολύ. Απάντησα αμέσως ναι! Είμαι ανυπόμονος να αισθανθώ όλη αυτή την ατμόσφαιρα και τη δημιουργικότητα που φτιάχνει το Καραϊσκάκη.
Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Ελλάδα για τουρισμό. Έρχομαι για τίτλους, τους οποίους θέλω να συνεχίσει να κατακτά ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι το UEFA Champions League και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ .ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΜΗΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΕΛΕΟΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ . Α ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ . ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ.
Άντε ρε
πέστα ρε Ίστρο. Τι ειναι αυτοι ρε φιλε; Ελεος με το παιδι.Να ευχηθώ και γω καλή τύχη στον κλαρινογαμπρο με τον βοθρυλο. Τι μικροψυχοι που είστε όλοι.
Να ευχηθώ στο βοθρύλο,με γεια η πατατούκα.....άντε και καλή αποτυχία σε Ελλάδα κι Ευρώπη.....με τον Φορτούνα θα κάνει το ιδανικότερο δίδυμο για περιφορά Επιταφίου......
Eπιτελους στην ομάδα της καρδιάς του. Πολύ χαρήκαμε που θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του γαύρου. Καλή αποτυχία.
Ναι ρε τι έχετε πάθει και βρίζετε τον άνθρωπο επειδή πήγε στους γαύρους!Καλη αποτυχία παληκαρι μου εκεί που πηγές,να έχεις την υγεία σου και του χρόνου να μην βγείτε ούτε Ευρωπη
Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ας πάρουμε εμείς τον Κονέ και όλα καλά θα πάνε.
Λυπάμαι όταν δικά μας παιδιά καταλήγουν σε γαβροβαζελους. Και χάρηκα πέρα πολύ την επιστροφή του Βίκτωρα.
Πληροφοριακά για τα δικά μας παιδιά. Ο Ταχτσιδης γαύρος, ο Κονέ ΦΚ τίρανα, ο Γκεντζογλου μόνο ήταν ΑΕΚ.
Λογικό!!! Έχουμε λιγότερους κλαρινογαμπρους εμείς.
Αν τα δικα μας παιδια δεν κανουν για την ΑΕΚ μας τοτε ας πανε οπου θελουνε δε πρεπει να μας αφορα..στη θεση του ειμαστε υπερπληρεις και δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο τον Ταχτσιδη...καλη επιτυχια στη νεα του ομαδα αλλα πολυ απλα δε κανει για την ΑΕΚαρα...γνωμη μ
Εκεί που εφτυνες γλείφε τώρα...........
Σιγά τον παίκτη! Πιο αργός κι από τον θάνατο. Αν ερχόταν σε εμάς θα έκραζε πολύς κόσμος τον Μελισσανίδη. Τώρα που έγινε μεταγραφή του γαύρου, είναι εμφανές ότι ο Ολυμπιακός περνά σε εποχή παρακμής.
Θα φας κι εσυ κορνέδες του χρόνου κατακαημένε
Ταχτσιδης μαζί με Φορτουνη το κέντρο του γκέι θα θυμίζει ταινία του Αγγελόπουλου. Μικραίνει κι άλλο ο γαύρος.
Επειδή ως Ναυπλιώτης τον ξέρω καλά, απλά να ξέρετε ότι πάντα ήταν βαμμένος γαύρος.
Δημιουργικότητα; Tι θέλει να πει ο ποιητής, για βοηθήστε με λίγο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Κρίμα ρε συ Παναγιώτη, σε πήγαινα, έχεις τσαγανό αλλά θα σε κάνει γιογιό ο Ice Man και ο Iron Man.
Θυμαμαι που πανυγιριζες τα γκολ του σκοκο στο 1-2 τοτε στο καραισκακι!Κωστακηδες υπαρχουν πολοι!!!
Για κανα Φρατζελικο κανεις μονο..
Θελω να ειμαστε δικαιοι ολοι μας και να μην παραβλεπουμε καποια πραγματα οσον αφορα τον Ταχτσιδη.Καταρχας ειναι λεβεντακος.Κατα δευτερον εχει καλο γουστο γιατι ειχε και εχει τουμπανακια στο πλευρο του(δεν μιλαω απο πλευρας μυαλου ή παιδειας,για εμφανιση μιλαω).Τριτον ειναι μεσα στο lifestyle και ακολουθει πιστα τη μοδα..Τεταρτον καθε καλοκαιρι παει Μυκονο(δεν ειναι λιγο κι αυτο).Πεμπτον, ειναι τυχερος πραγματικα διοτι πηγε εκει που ταιριαζει απο ολες τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλευρες!!! Εκει θα κανει μεταπτυχιακα για να βγει ολοκληρωμενη προσωπικοτητα! Αυτα ολα δεν πρεπει να τα παραβλεψουμε!!!!
Ποιος του ελεγε να τα πει...γτ αθτο ουτε να πει γεια δεν ξερει...
Βέβαια Ταχτσίδη , είναι γνωστή η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη ... είναι αυτή που σε είχε κάνει "πύραυλο" απο τα νεύρα σου, αλλά η "δημιουργικότητα " πού κολλάει ; Το μόνο δημιουργικό που θα θυμάσαι απο υπ Καραϊσκάκη είναι η ψωλιά απο τον Νάτσο !!!
Κούκλος κούκλος! Ολοι οι πατατοκεφαλοι στον γαυρο καταλήγουν. Μανωλάς,Μανιάτης,Σιοβας,Ταχτσίδης, Μήτρογλου,Φορτουνης Ολοι έχουν το κοινο του οτι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν μια πρόταση σωστα δομημένη.
Ο Κατίδης τους ξέφυγε ....
ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΒΡ...ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ............
Δεν τον λυπάμαι καθόλου,άξιος της μοίρας του
προσθέτει ταχύτητα και μεγάλη εμπειρία απο ξενοιχτάδικα πιστεύω θα ταιριάξει τέλεια στο υποσύνολο του διορισμένου
Κι ο Ταχτσιδης με φορμα ριγε :) θα αγκαλιασε τον βαγγελα κ η ταχτσιδου :)
Oust re