Είναι πλέον και επίσημο. Ο Ντούσαν Σάκοτα θα μείνει στην ΑΕΚ ως το 2020. Η Βασίλισσα ανακοίνωση την ανανέωση του συμβολαίου του που πιθανότατα θα τον φέρει να κλείσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα.
Η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι ο Ντούσαν Σάκοτα υπέγραψε σήμερα (28/06) νέο συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα». Η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας αφορά σε συνεργασία διάρκειας τριών ετών, ήτοι έως το 2020.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μαζί σου αρχηγέ. Και αν σε πικράναμε και καμιά φορά ξέχνα το.
Τα καλύτερα είναι μπροστά. Και θα τα προλάβεις.
ΑΡΧΗΓΟΣ με τα ολα του!αξιζε την ανανεωση και με το παραπανω...μαζι με τον ουκιτς οι καλυτεροι μας παικτες φετος!